Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I MISERABILI (ma belli) GGAllin
fryderyk Tactiek cannone 3 att
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
61.9 gemiddelde waardering 54.3
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Gallegos rent richting de bal. Gallegos geeft de bal voor. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Machura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - GGAllin 1:0

4e minuut.
Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğul rent richting de bal. Türkoğul speelt de bal door. Alioto rent richting de bal. Alioto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Türkoğul geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tomescu de bal onder controle te krijgen. Gallegos probeert naar een medespeler te passen. Türkoğul rent richting de bal. Türkoğul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mânzeanu met een sublieme pass. Proca geeft een lange en hoge pass. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Machura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - GGAllin 2:0

15e minuut.
Proca geeft een lange en hoge pass. Alioto kopt de bal weg. Slak heeft problemen om de bal te vangen. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gallegos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wagner. Gallegos raakt geblesseerd tijdens het duel. Proca met een snel genomen vrije trap. Alioto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Piszpan met een sublieme pass. Gallegos heeft problemen om de bal te vangen. Gallegos geeft een hoge lob. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gallegos probeert naar een medespeler te passen. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu passt de bal zonder na te denken. Alioto rent richting de bal. Alioto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Türkoğul is nu in balbezit. Türkoğul speelt de bal door. Alioto rent richting de bal. Alioto schiet op doel. Machura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - GGAllin 3:0

38e minuut.
Gallegos passt de bal in één keer door. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu passt de bal in één keer door. Alioto is nu in balbezit. Alioto haalt uit met een fantastische trap. Machura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Busato onderschept slim de pass. Garbarino verovert de bal door een tackle van achteren. Garbarino geeft de bal voor. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. Machura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alioto heeft problemen om de bal te vangen. Alioto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - GGAllin 4:0

45e minuut.
Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca passt de bal zonder na te denken. Alioto rent richting de bal. Alioto schiet op doel. Machura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - GGAllin 5:0

45e minuut.
Baggiani komt het veld opgelopen. Noyette komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I MISERABILI (ma belli) 26%, GGAllin 74%.
I MISERABILI (ma belli) - GGAllin 5:0

52e minuut.
Garbarino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zucchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Slak de bal. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - GGAllin 6:0

54e minuut.
Proca speelt de bal door. Gallegos heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wagner. Gallegos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gallegos kan niet meer verder spelen. De Canck komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Baggiani de bal. Patterson begaat een overtreding. Baggiani raakt geblesseerd tijdens het duel. Dall`Ora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wagner is nu in balbezit. Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu schiet op doel. Machura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - GGAllin 7:0

64e minuut.
Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Proca raakt geblesseerd tijdens het duel. Proca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De Canck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Canck passt de bal in één keer door. Tomescu rent richting de bal. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Mânzeanu geeft een lange en hoge pass. Noyette kopt de bal weg. Slak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu schiet op doel. Machura bokst de bal weg.

88e minuut.
Garbarino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomescu. Tomescu krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Dall`Ora passt de bal in één keer door. Baggiani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patterson. Patterson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I MISERABILI (ma belli) 44%, GGAllin 56%.
I MISERABILI (ma belli) - GGAllin 7:0