Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I MISERABILI (ma belli) Dinamo Portazza
fryderyk Tactiek 3punte
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
64.6 gemiddelde waardering 63.6
excellent Schieten excellent
formidable Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Alioto heeft problemen om de bal te vangen. Zabaleta rent richting de bal. Alioto begaat een overtreding. Alioto krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Filocomo met een sublieme pass. Tombak is nu in balbezit. Met opzet legt Piszpan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Piszpan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Piszpan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tombak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Filocomo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tombak kopt de bal weg. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De Liguori kopt de bal weg. Klungelig pakt Sida de bal. Sida geeft een hoge lob. Predojević is nu in balbezit. Predojević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - Dinamo Portazza 0:1

11e minuut.
Ventalló zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Proca speelt de bal door. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I MISERABILI (ma belli) - Dinamo Portazza 1:1

12e minuut.
Filocomo probeert naar een medespeler te passen. Klar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klar geeft de bal voor. Predojević krijgt zijn hoofd ertegen. Floreński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - Dinamo Portazza 1:2

13e minuut.
Tomescu met een sublieme pass. Daar is Alioto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Predojević krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Garbarino geeft de bal voor. Alioto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Liguori verovert de bal door een tackle van achteren. De Liguori geeft de bal voor. Predojević krijgt zijn hoofd ertegen. Floreński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Usi verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta geeft de bal voor. Ventalló heeft problemen om de bal te vangen. Predojević onderschept slim de pass. Predojević haalt uit met een fantastische trap. Floreński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Proca passt de bal in één keer door. Tomescu is nu in balbezit. Filocomo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filocomo krijgt een gele kaart. Tomescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Proca komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I MISERABILI (ma belli) - Dinamo Portazza 2:2

34e minuut.
Usi geeft de bal voor. Klar is nu in balbezit. Ventalló tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ventalló krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Garbarino heeft problemen om de bal te vangen. Tombak verovert de bal door een tackle van achteren. Tombak speelt de bal door. Predojević is nu in balbezit. Predojević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Ordubadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I MISERABILI (ma belli) 53%, Dinamo Portazza 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I MISERABILI (ma belli) - Dinamo Portazza 2:2

48e minuut.
Mânzeanu passt de bal in één keer door. Argentiero is nu in balbezit. Argentiero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Predojević verovert de bal door een tackle van achteren. Garbarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević onderschept slim de pass. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - Dinamo Portazza 2:3

60e minuut.
Filocomo probeert naar een medespeler te passen. Tombak rent richting de bal. Tombak passt de bal zonder na te denken. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dall`Ora bereikt de bal nog maar net als eerste. Klar verovert de bal door een tackle van achteren. Klar geeft een hoge lob. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klar geeft de bal voor. Tombak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ventalló speelt de bal door. Tombak probeert naar een medespeler te passen. Predojević is nu in balbezit. Predojević haalt uit met een fantastische trap. Floreński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - Dinamo Portazza 2:4

72e minuut.
Ordubadi rent richting de bal. Ordubadi passt de bal in één keer door. Proca probeert naar een medespeler te passen. Tomescu heeft problemen om de bal te vangen. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. Kervan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De Liguori speelt de bal door. Tombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombak passt de bal met de wreef. Predojević is nu in balbezit. Predojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Proca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomescu de bal. de Hollanda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tomescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alioto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Ventalló de bal. Garbarino is nu in balbezit. Predojević onderschept slim de pass. Predojević schiet op doel. Floreński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I MISERABILI (ma belli) - Dinamo Portazza 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I MISERABILI (ma belli) 59%, Dinamo Portazza 41%.
I MISERABILI (ma belli) - Dinamo Portazza 2:5