Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.05
  • Stadion: pio casteo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9070
pio pio casteo club Real Partenope
DDD 5 Tactiek 433b
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 40.4
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Airola bereikt de bal nog maar net als eerste. Airola met een sublieme pass. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan draait met de bal, schiet en ... Nowacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Real Partenope 1:0

7e minuut.
Geoghegan is nu in balbezit. Quiñónez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Ruiz geeft een hoge lob. Geoghegan kopt de bal weg. Aguirre rent richting de bal. Aguirre speelt de bal door. Orsini is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Urbina rent richting de bal. Moga is nu in balbezit. Moga speelt de bal door. Süllner is nu in balbezit. Süllner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Macaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macaris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alończyk de bal. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. Nowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Afyonkarahisar de bal. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een hoge lob. Daar is Geoghegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Radan geeft een hoge lob. Witka is nu in balbezit. Witka geeft een lange en hoge pass. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. Nowacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orsini rent richting de bal. Orsini draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Afyonkarahisar is nu in balbezit. Afyonkarahisar geeft een hoge lob. Quiñónez probeert de bal aan de voet te houden. Ruiz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orsini rent richting de bal. Orsini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina passt de bal in één keer door. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pio pio casteo club - Real Partenope 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pio pio casteo club 42%, Real Partenope 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pio pio casteo club - Real Partenope 1:1

46e minuut.
Karagiannopoulos komt het veld opgelopen. Warzych komt het veld opgelopen. Urdaneta komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Guanliang speelt de bal door. Warzych kopt de bal weg. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan draait met de bal, schiet en ... Nowacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Real Partenope 2:1

50e minuut.
Leyva met een sublieme pass. Sirokos probeert naar een medespeler te passen. Warzych rent richting de bal. Warzych draait met de bal, schiet en ... Nowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Urdaneta geeft de bal voor. Geoghegan kopt de bal weg. Quiñónez met een sublieme pass. Warzych rent richting de bal. Warzych haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Leyva heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannopoulos rent richting de bal. Karagiannopoulos passt de bal in één keer door. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan draait met de bal, schiet en ... Nowacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Pimentel kopt de bal weg. Daar is Alończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzych rent richting de bal. Warzych haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Real Partenope 3:1

61e minuut.
Radan speelt de bal door. Karagiannopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannopoulos probeert naar een medespeler te passen. Warzych rent richting de bal. Warzych haalt uit met een fantastische trap. Nowacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozada komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Urdaneta speelt de bal door. Lozada is nu in balbezit. Lozada geeft een lange en hoge pass. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sirokos kopt de bal weg. Daar is Quiñónez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych heeft problemen om de bal te vangen. Warzych draait met de bal, schiet en ... Nowacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. Nowacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Real Partenope 4:1

70e minuut.
Inworp. Filantropol komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Guanliang geeft de bal voor. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan passt de bal met de wreef. Warzych probeert de bal met de borst te controleren. Warzych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Leyva verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannopoulos rent richting de bal. Klungelig pakt Karagiannopoulos de bal. Karagiannopoulos geeft een hoge lob. Geoghegan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Warzych passt de bal in één keer door. Geoghegan rent richting de bal. Lozada is nu in balbezit. Lozada schiet op doel. Nowacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sirokos geeft een hoge lob. Afyonkarahisar heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karagiannopoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Warzych maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Karagiannopoulos onderschept slim de pass. Karagiannopoulos probeert naar een medespeler te passen. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Leyva geeft een lange en hoge pass. Daar is Alończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzych rent richting de bal. Warzych schiet op doel. Nowacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pio pio casteo club - Real Partenope 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pio pio casteo club 40%, Real Partenope 60%.
pio pio casteo club - Real Partenope 5:1