Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.06
  • Stadion: Gignoro Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 23516
Coverciano *_ANTARES_*
S. Fortress 4AAL Tactiek 4-1-2-1-2 est
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
30 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
69.7 gemiddelde waardering 55.6
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Røvik met een snelle inworp. Casavola probeert naar een medespeler te passen. Røvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Røvik geeft een hoge lob. Farneti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Osuna trapt de bal weg van het doel. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita geeft een lange en hoge pass. Piselli rent richting de bal. Piselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 1:0

12e minuut.
Martiradonna kopt de bal weg. Casavola heeft problemen om de bal te vangen. Casavola geeft een hoge lob. Kawecki geeft een lange en hoge pass. Saltaformaggio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ferlita probeert naar een medespeler te passen. Weselik is nu in balbezit. Weselik geeft een hoge lob. Piselli is nu in balbezit. Piselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Manca geeft de bal voor. Vidal met een sublieme pass. Buzás kopt de bal weg. Farneti is nu in balbezit. Farneti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Manca rent richting de bal. Manca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ferlita de bal. Ferlita geeft de bal voor. Piselli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 2:0

21e minuut.
Røvik passt de bal zonder na te denken. Kawecki is nu in balbezit. Kawecki geeft een lange en hoge pass. Farneti is nu in balbezit. Farneti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Osuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weselik met een snelle inworp. Tosolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca onderschept slim de pass. Manca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ferlita passt de bal zonder na te denken. Casavola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli onderschept slim de pass. Piselli schiet op doel. Vidal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 3:0

28e minuut.
Ruggiu passt de bal met de wreef. Daar is Buzás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weselik met een sublieme pass. Piselli rent richting de bal. Piselli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Weselik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pertini de bal. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli schiet op doel. Vidal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 4:0

33e minuut.
Daar is Ferlita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferlita met een sublieme pass. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 5:0

35e minuut.
Weselik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferlita de bal. Ferlita geeft de bal voor. Piselli springt en kopt de bal. Tosolino probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Weselik geeft de bal voor. Pertini controleert de bal met de borst. Ventre onderschept slim de pass. Ventre schiet op doel. Vidal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 6:0

41e minuut.
Weselik passt de bal in één keer door. Ferlita rent richting de bal. Ferlita geeft een lange en hoge pass. Piselli is nu in balbezit. Piselli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlita geeft een hoge lob. Ventre kopt de bal weg. Piselli is nu in balbezit. Piselli schiet op doel. Vidal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Weselik met een snelle inworp. Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlita geeft een lange en hoge pass. Piselli krijgt zijn hoofd ertegen. Vidal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 7:0

44e minuut.
Røvik rent richting de bal. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Casavola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coverciano 33%, *_ANTARES_* 67%.
Coverciano - *_ANTARES_* 7:0

50e minuut.
Ferlita met een snelle inworp. Weselik met een sublieme pass. Piselli is nu in balbezit. Piselli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 8:0

52e minuut.
Klungelig pakt Manca de bal. Casavola geeft de bal voor. Zorzenone rent richting de bal. Farneti verovert de bal door een tackle van achteren. Farneti haalt uit met een fantastische trap. Osuna bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Ferlita de bal. Ferlita speelt de bal door. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli schiet op doel. Vidal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 9:0

60e minuut.
Weselik is nu in balbezit. Casavola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weselik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weselik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferlita rent richting de bal. Ferlita geeft een hoge lob. Piselli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Manca met de inworp. Pertini is nu in balbezit. Ventre verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre schiet op doel. Baviera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferlita geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piselli rent richting de bal. Piselli haalt uit met een fantastische trap. Vidal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Saltaformaggio rent richting de bal. Martiradonna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saltaformaggio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casavola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kawecki geeft de bal voor. Saltaformaggio krijgt zijn hoofd ertegen. Osuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 9:1

70e minuut.
Ferlita passt de bal zonder na te denken. Manca speelt de bal door. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 10:1

73e minuut.
Ferlita probeert naar een medespeler te passen. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik geeft de bal voor. Ventre maakt een snoekduik en kopt de bal. Vidal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 11:1

75e minuut.
Martiradonna onderschept slim de pass. Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenone geeft een hoge lob. Ventre rent richting de bal. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Vidal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Maccario probeert de bal met de borst te controleren. Saltaformaggio rent richting de bal. Buzás rent richting de bal. Saltaformaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio draait met de bal, schiet en ... Osuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ferlita rent richting de bal. Ferlita speelt de bal door. Klungelig pakt Piselli de bal. Ferlita geeft een lange en hoge pass. Piselli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Casavola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik geeft de bal voor. Piselli controleert de bal met de borst. Piselli draait met de bal, schiet en ... Vidal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Røvik speelt de bal door. Farneti is nu in balbezit. Martiradonna geeft de bal voor. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 12:1

89e minuut.
Osuna speelt de bal door. Ferlita kopt de bal weg. Weselik is nu in balbezit. Weselik geeft een lange en hoge pass. Ventre springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - *_ANTARES_* 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coverciano 40%, *_ANTARES_* 60%.
Coverciano - *_ANTARES_* 13:1