Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus F.C. Dinomo La Spezia
New Tactiek Standard
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 62.8
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen incredible


8e minuut.
Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski passt de bal zonder na te denken. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis haalt uit met een fantastische trap. Bettega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Dinomo La Spezia 0:1

10e minuut.
Romaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gini de bal. Met opzet legt Baseggio zijn tegenspeler op de grond. Baseggio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Bakker passt de bal met de wreef. Michniak rent richting de bal. Michniak geeft een lange en hoge pass. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis haalt uit met een fantastische trap. Bettega bokst de bal weg.

44e minuut.
Barrassi rent richting de bal. Bakker onderschept slim de pass. Bakker met een sublieme pass. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Dinomo La Spezia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 54%, Dinomo La Spezia 46%.
Juventus F.C. - Dinomo La Spezia 0:2

46e minuut.
Üppis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bakker de bal. Peretti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peretti krijgt een gele kaart. Bakker roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bakker kan niet meer verder spelen. Hanuto komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Smoliński passt de bal zonder na te denken. Casillo is nu in balbezit. Casillo passt de bal met de wreef. Peretti rent richting de bal. Peretti haalt uit met een fantastische trap. Drwal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Lascari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hwan-Sin komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Romaszkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Çelikbilek komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Majkowski heeft problemen om de bal te vangen. Majkowski speelt de bal door. Michniak is nu in balbezit. Michniak geeft een lange en hoge pass. Üppis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Dinomo La Spezia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 47%, Dinomo La Spezia 53%.
Juventus F.C. - Dinomo La Spezia 0:3