Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo Lanerossi
Cesare Prandelli Tactiek davide
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Bordello geeft een hoge lob. Miklos rent richting de bal. Petronio is nu in balbezit. Petronio draait met de bal, schiet en ... Meletopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Lanerossi 1:0

17e minuut.
Colleary geeft de bal voor. Pojani met een sublieme pass. Miklos is nu in balbezit. Miklos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Lanerossi 2:0

30e minuut.
Florczyk is nu in balbezit. Bordello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Florczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maciejak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Florczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Koopman bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Colleary kopt de bal weg. Maciejak met een sublieme pass. Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna geeft een lange en hoge pass. Florczyk rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fierer heeft problemen om de bal te vangen. Smolarski rent richting de bal. Lasończyk is nu in balbezit. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski draait met de bal, schiet en ... Koopman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Radeta de bal. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu geeft een lange en hoge pass. Florczyk rent richting de bal. Florczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 56%, Lanerossi 44%.
Barcollo Ma Non Mollo - Lanerossi 2:0

51e minuut.
Maciejak met de inworp. Florczyk rent richting de bal. Pilszak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Florczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Florczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Nioradze met een sublieme pass. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk rent richting de bal. Florczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Lanerossi 2:1

56e minuut.
Fiorinelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrett komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak geeft een lange en hoge pass. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski draait met de bal, schiet en ... Koopman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Klungelig pakt Mocó de bal. Florczyk rent richting de bal. Mocó begaat een overtreding. Mocó krijgt een gele kaart. Florczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Nioradze komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Deaconescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osuna. Deaconescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pojani met een snel genomen vrije trap. Fontela heeft problemen om de bal te vangen. Miklos is nu in balbezit. Miklos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 49%, Lanerossi 51%.
Barcollo Ma Non Mollo - Lanerossi 2:1