Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL PIEVE 1893 Rain Street
4132 Tactiek BluRain
54% Balbezit 46%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 57.2
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Zuliano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zajarnas. Zuliano raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulvas met een snel genomen vrije trap. D’Anton springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Furiosi geeft de bal voor. Bolzonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Icardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Icardi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
D’Anton rent richting de bal. Osório tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D’Anton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bulvas komt bij de bal en schiet. D’Anton probeert de bal aan de voet te houden. Belkemiren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. D’Anton rent richting de bal. D’Anton draait met de bal, schiet en ... Belkemiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Grzelak rent richting de bal. Grzelak passt de bal in één keer door. Zuliano rent richting de bal. Zuliano haalt uit met een fantastische trap. Belkemiren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 1:0

22e minuut.
Lamotte kopt de bal weg. Binescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiffer de bal. Câmara verovert de bal door een tackle van achteren. Câmara draait met de bal, schiet en ... Kin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Câmara verovert de bal door een tackle van achteren. Câmara met een sublieme pass. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 1:1

30e minuut.
Zuliano rent richting de bal. Zajarnas is nu in balbezit. Zuliano onderschept slim de pass. Zuliano schiet op doel. Belkemiren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Icardi onderschept slim de pass. Icardi geeft een hoge lob. Silvoso rent richting de bal. Câmara rent richting de bal. Câmara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rymuza is nu in balbezit. Silvoso is nu in balbezit. Hederman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hederman krijgt een gele kaart. Silvoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Câmara legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 1:2

39e minuut.
Binescu met een sublieme pass. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara passt de bal met de wreef. Rymuza rent richting de bal. Rymuza schiet op doel. Kin bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Fiuta de bal. D’Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiuta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D’Anton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D’Anton zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Zuliano kopt de bal weg. Daar is Grzelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzelak passt de bal in één keer door. D’Anton is nu in balbezit. D’Anton draait met de bal, schiet en ... Belkemiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuliano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 61%, Rain Street 39%.
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 1:2

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Belkemiren niet meer kan verder spelen. Barrero Barrero komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Câmara is nu in balbezit. Sheperd rent richting de bal. Rymuza begaat een overtreding. Rymuza krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Zajarnas is nu in balbezit. Zajarnas geeft een lange en hoge pass. Silvoso kopt de bal weg. Rymuza is nu in balbezit. Rymuza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zuliano stond buitenspel. Zampella komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Furiosi probeert de bal met de borst te controleren. Lamotte rent richting de bal. Lamotte passt de bal zonder na te denken. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampella draait met de bal, schiet en ... Kin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 1:3

72e minuut.
Daar is Fetraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetraś speelt de bal door. Bulvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso rent richting de bal. Silvoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zajarnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Furiosi onderschept slim de pass. Lamotte begaat een overtreding. Lamotte krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Fetraś onderschept slim de pass. Fetraś geeft een hoge lob. Daar is D’Anton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D’Anton haalt uit met een fantastische trap. Barrero Barrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 66%, Rain Street 34%.
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 2:3