Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.06
  • Stadion: Giaros75 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3064
Giaros75 Svariuni
433 Tactiek Primero
37% Balbezit 63%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 65
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 50.9
matig Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Martins kopt de bal weg. Klungelig pakt Fantocci de bal. Bardakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardakçı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bardakçı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fulga komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Gutemberg speelt de bal door. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wlisłocki de bal. Wlisłocki schiet op doel. Arzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:1

12e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga draait met de bal, schiet en ... Conte Allegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazzarotti geeft een hoge lob. Fulga springt en kopt de bal. Arzaghi bokst de bal weg. Conte Allegro heeft problemen om de bal te vangen. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga draait met de bal, schiet en ... Conte Allegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arzaghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:2

14e minuut.
Martins kopt de bal weg. Fulga is nu in balbezit. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fulga rent richting de bal. Fulga schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:3

19e minuut.
Dani met een snelle inworp. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti passt de bal in één keer door. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti geeft een lange en hoge pass. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel. Arzaghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Conte Allegro de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel. De bal raakt de paal. Arzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Wlisłocki passt de bal met de wreef. Fulga rent richting de bal. Fantocci begaat een overtreding. Fulga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlad wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:4

25e minuut.
Vlad rent richting de bal. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki met een sublieme pass. Fulga is nu in balbezit. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wlisłocki onderschept slim de pass. Wlisłocki passt de bal zonder na te denken. Dani probeert naar een medespeler te passen. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Conte Allegro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazzarotti met de inworp. Fulga rent richting de bal. Fulga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:5

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arzaghi trapt de bal weg van het doel. Vlad kopt de bal weg. Fulga rent richting de bal. Fulga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:6

33e minuut.
Daar is Fichera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wlisłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Conte Allegro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lazzarotti speelt de bal door. Vlad rent richting de bal. Vlad met een sublieme pass. Fulga kan de bal niet met de borst controleren. Fulga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:7

39e minuut.
Lazzarotti passt de bal zonder na te denken. Fulga heeft problemen om de bal te vangen. Fulga passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Arzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Arfelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubini rent richting de bal. Dani speelt de bal door. Daar is Wlisłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:8

42e minuut.
Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti probeert naar een medespeler te passen. Fulga is nu in balbezit. Fulga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:9

44e minuut.
Vlad probeert de bal met de borst te controleren. Vlad passt de bal zonder na te denken. Fulga is nu in balbezit. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi bokst de bal weg. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:10

45e minuut.
Fichera rent richting de bal. Fichera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fantocci de bal. Fulga is nu in balbezit. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giaros75 94%, Svariuni 6%.
Giaros75 - Svariuni 0:10

48e minuut.
Daar is Wlisłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki passt de bal met de wreef. Martins geeft een hoge lob. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Fulga de bal onder controle te krijgen. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki onderschept slim de pass. Wlisłocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:11

54e minuut.
Fulga kopt de bal weg. Borghini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazzarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lazzarotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dani kopt de bal weg. Klungelig pakt Fulga de bal. Ruggiero rent richting de bal. Fulga verovert de bal door een tackle van achteren. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arzaghi trapt de bal weg van het doel. Martins kopt de bal weg. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Arzaghi trapt de bal weg van het doel. Wlisłocki kopt de bal weg. Lazzarotti rent richting de bal. Daar is Fulga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulga draait met de bal, schiet en ... Arzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:12

60e minuut.
Conte Allegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki passt de bal zonder na te denken. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fulga speelt de bal door. Klungelig pakt Lazzarotti de bal. Lazzarotti geeft een lange en hoge pass. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:13

65e minuut.
Martins passt de bal zonder na te denken. Lazzarotti probeert de bal met de borst te controleren. Wlisłocki speelt de bal door. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:14

68e minuut.
Daar is Wlisłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki speelt de bal door. Fulga rent richting de bal. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:15

73e minuut.
Lazzarotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarotti speelt de bal door. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:16

73e minuut.
Arfelli speelt de bal door. Fichera heeft problemen om de bal te vangen. Fulga rent richting de bal. Fulga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:17

76e minuut.
Arzaghi trapt de bal weg van het doel. Vlad kopt de bal weg. Klungelig pakt Lazzarotti de bal. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arzaghi trapt de bal weg. Dani met een sublieme pass. Fulga is nu in balbezit. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Arzaghi trapt de bal weg van het doel. Vlad speelt de bal door. Fulga kan de bal niet met de borst controleren. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lazzarotti met een sublieme pass. Vlad rent richting de bal. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki schiet op doel. Arzaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:18

83e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins speelt de bal door. Vlad speelt de bal door. Fulga is nu in balbezit. Fulga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Svariuni 0:19

84e minuut.
Klungelig pakt Laitano de bal. Fulga rent richting de bal. Fulga passt de bal met de wreef. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arzaghi met een harde bal richting middenveld. Vlad kopt de bal weg. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga schiet op doel. Arzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fulga is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki passt de bal in één keer door. Andreani heeft problemen om de bal te vangen. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti met een sublieme pass. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giaros75 87%, Svariuni 13%.
Giaros75 - Svariuni 0:19