Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.06
  • Stadion: TORO NERO ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21710
TORO NERO Scafazio70
Att+Dif Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 38.1
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Bartezzaghi heeft problemen om de bal te vangen. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartezzaghi is nu in balbezit. Bartezzaghi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szymczak de bal onder controle te krijgen. Borazan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Wakabayashi verovert de bal door een tackle van achteren. Jaleniauskas probeert naar een medespeler te passen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel. Hooker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 1:0

8e minuut.
Mulas onderschept slim de pass. Mulas geeft de bal voor. Minh Hải probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartezzaghi rent richting de bal. Bartezzaghi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Zalewski de bal. Zalewski probeert naar een medespeler te passen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 2:0

14e minuut.
Filippeschi heeft problemen om de bal te vangen. Wakabayashi rent richting de bal. Humiecki rent richting de bal. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Hooker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 3:0

15e minuut.
Humiecki passt de bal zonder na te denken. Zalewski rent richting de bal. Zalewski passt de bal met de wreef. Jaleniauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaleniauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Hooker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 4:0

22e minuut.
Inworp. Filippeschi met de inworp. Sőreg geeft een hoge lob. Bartezzaghi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 4:1

29e minuut.
Szymczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Humiecki de bal. Cafaggi maakt een afschuwelijke overtreding. Cafaggi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wakabayashi geeft de bal voor. Hooker met een sublieme pass. Oncică rent richting de bal. Oncică geeft een lange en hoge pass. Humiecki springt en kopt de bal. Hooker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Baggio geeft een lange en hoge pass. Mulas probeert de bal aan de voet te houden. Medynský is nu in balbezit. Medynský geeft de bal voor. Humiecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Humiecki passt de bal in één keer door. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi schiet op doel. Cafaggi probeert de bal aan de voet te houden. Hooker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORO NERO 40%, Scafazio70 60%.
TORO NERO - Scafazio70 4:1

48e minuut.
Jaleniauskas speelt de bal door. Daar is Mugheddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalewski rent richting de bal. Zalewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mugheddu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Klungelig pakt Cremascoli de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oncică met een snelle inworp. Duy Bảo geeft een hoge lob. Humiecki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medynský met een snelle inworp. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 5:1

54e minuut.
Bartezzaghi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wakabayashi de bal. Wakabayashi probeert naar een medespeler te passen. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wakabayashi passt de bal met de wreef. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Zalewski rent richting de bal. Zalewski schiet op doel. Hooker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 6:1

62e minuut.
Inworp. Oncică met de inworp. Jaleniauskas probeert naar een medespeler te passen. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel. Hooker bokst de bal weg. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Oncică rent richting de bal. Pazzini is nu in balbezit. Oncică onderschept slim de pass. Oncică geeft een hoge lob. Humiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Medynský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaleniauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaleniauskas passt de bal in één keer door. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Tekirel speelt de bal door. Humiecki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cafaggi ... Strafschop! Humiecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Humiecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 7:1

73e minuut.
Cremascoli is nu in balbezit. Cremascoli geeft een lange en hoge pass. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski schiet op doel. Mugheddu probeert de bal aan de voet te houden. Hooker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Humiecki passt de bal zonder na te denken. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski schiet op doel. Hooker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 8:1

80e minuut.
Mulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaleniauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Jaleniauskas met een sublieme pass. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 9:1

88e minuut.
Inworp. Medynský met een snelle inworp. Jaleniauskas probeert naar een medespeler te passen. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Scafazio70 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORO NERO 30%, Scafazio70 70%.
TORO NERO - Scafazio70 10:1