Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus F.C. Coverciano
New Tactiek S. Fortress 5A
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 68
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ferlita heeft problemen om de bal te vangen. Ferlita geeft een hoge lob. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:1

13e minuut.
Pistocchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Martiradonna onderschept slim de pass. Weselik speelt de bal door. Piselli rent richting de bal. Piselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Weselik passt de bal met de wreef. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita passt de bal in één keer door. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ... Pillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Weselik rent richting de bal. Weselik geeft een hoge lob. Piselli rent richting de bal. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ... Pillon bokst de bal weg.

31e minuut.
Buglia rent richting de bal. Buglia geeft de bal voor. Piselli rent richting de bal. Piselli schiet op doel. Pillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:2

32e minuut.
Gebert passt de bal met de wreef. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli onderschept slim de pass. Piselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:3

33e minuut.
Weselik speelt de bal door. Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlita geeft de bal voor. Piselli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:4

35e minuut.
Piselli controleert de bal met de borst. Ferlita rent richting de bal. Ferlita passt de bal met de wreef. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli draait met de bal, schiet en ... Pillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bozza kopt de bal weg. Hwan-Sin probeert de bal aan de voet te houden. Ferlita speelt de bal door. Piselli is nu in balbezit. Piselli schiet op doel. Pillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 72%, Coverciano 28%.
Juventus F.C. - Coverciano 0:4

46e minuut.
Piselli kopt de bal weg. Weselik heeft problemen om de bal te vangen. Weselik probeert naar een medespeler te passen. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli draait met de bal, schiet en ... Pillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:5

48e minuut.
Martiradonna geeft een hoge lob. Ferlita probeert de bal met de borst te controleren. Ferlita geeft een lange en hoge pass. Piselli heeft problemen om de bal te vangen. Piselli draait met de bal, schiet en ... Pillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:6

50e minuut.
Krajíc komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Osuna met een sublieme pass. Ferlita is nu in balbezit. Hwan-Sin begaat een overtreding. Hwan-Sin krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Piselli rent richting de bal. Smoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:7

58e minuut.
Barrassi probeert de bal met de borst te controleren. Ferlita rent richting de bal. Barrassi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barrassi krijgt een gele kaart. Ferlita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weselik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piselli springt en kopt de bal. Pillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klimowicz is nu in balbezit. Klimowicz passt de bal zonder na te denken. Pistocchio is nu in balbezit. Pistocchio geeft een hoge lob. Gebert is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mulazzano komt het veld opgelopen. Roskovenský komt het veld opgelopen. Wenta komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Manca geeft een hoge lob. Bozza heeft problemen om de bal te vangen. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ... Pillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:8

71e minuut.
Bozza kopt de bal weg. Manca is nu in balbezit. Manca passt de bal zonder na te denken. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Piselli probeert de bal met de borst te controleren. Manca is nu in balbezit. Smoliński verovert de bal door een tackle van achteren. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ferlita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Weselik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weselik geeft de bal voor. Piselli rent richting de bal. Piselli schiet op doel. Pillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Weselik kopt de bal weg. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dubini ... Strafschop! Dubini krijgt een gele kaart. Piselli raakt geblesseerd tijdens het duel. Ventre neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smoliński is nu in balbezit. Piselli onderschept slim de pass. Piselli draait met de bal, schiet en ... Pillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:9

81e minuut.
Weselik geeft een lange en hoge pass. Smoliński controleert de bal met de borst. Ventre rent richting de bal. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Pillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:10

83e minuut.
Piselli schiet op doel. Bozza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weselik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smoliński kan de bal niet met de borst controleren. Dubini probeert naar een medespeler te passen. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlita probeert naar een medespeler te passen. Weselik geeft een lange en hoge pass. Piselli maakt een snoekduik en kopt de bal. Pillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ferlita is nu in balbezit. Ferlita geeft de bal voor. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Coverciano 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 66%, Coverciano 34%.
Juventus F.C. - Coverciano 0:11