Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rain Street Lanerossi
BluRain Tactiek davide
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.7 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Binescu rent richting de bal. Câmara rent richting de bal. Osuna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osuna krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Maciejak is nu in balbezit. Maciejak geeft de bal voor. Florczyk rent richting de bal. Florczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Zajarnas kan de bal niet met de borst controleren. Maciejak met een sublieme pass. Florczyk rent richting de bal. Florczyk draait met de bal, schiet en ... Barrero Barrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 0:1

13e minuut.
Vornicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vornicu geeft een hoge lob. Zajarnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk onderschept slim de pass. Florczyk haalt uit met een fantastische trap. Barrero Barrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 0:2

15e minuut.
Nioradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nioradze passt de bal met de wreef. Florczyk is nu in balbezit. Florczyk schiet op doel. Barrero Barrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 0:3

21e minuut.
Zajarnas onderschept slim de pass. Zajarnas geeft de bal voor. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Binescu met een sublieme pass. Câmara heeft problemen om de bal te vangen. Câmara passt de bal in één keer door. Zampella rent richting de bal. Zampella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Maciejak speelt de bal door. Nioradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nioradze met een sublieme pass. Florczyk is nu in balbezit. Florczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lasończyk geeft een lange en hoge pass. Binescu speelt de bal door. Câmara rent richting de bal. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 50%, Lanerossi 50%.
Rain Street - Lanerossi 0:3

54e minuut.
Nioradze passt de bal met de wreef. Maciejak rent richting de bal. Maciejak speelt de bal door. Florczyk is nu in balbezit. Florczyk draait met de bal, schiet en ... Barrero Barrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Nioradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nioradze met een sublieme pass. Florczyk rent richting de bal. Florczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 0:4

61e minuut.
Câmara is nu in balbezit. Câmara speelt de bal door. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 1:4

64e minuut.
Maciejak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejak geeft de bal voor. Florczyk is nu in balbezit. Florczyk heeft problemen om de bal te vangen. Florczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontela geeft een lange en hoge pass. Smolarski rent richting de bal. Smolarski haalt uit met een fantastische trap. Barrero Barrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 1:5

67e minuut.
Osório kopt de bal weg. Nioradze speelt de bal door. Florczyk probeert de bal met de borst te controleren. Florczyk draait met de bal, schiet en ... Barrero Barrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 1:6

69e minuut.
Radeta is nu in balbezit. Radeta passt de bal met de wreef. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 1:7

77e minuut.
Maciejak rent richting de bal. Maciejak passt de bal zonder na te denken. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florczyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 1:8

79e minuut.
Pizzol is nu in balbezit. Pizzol geeft een hoge lob. Osuna rent richting de bal. Câmara verovert de bal door een tackle van achteren. Câmara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Rivalta de bal. Florczyk geeft de bal voor. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski draait met de bal, schiet en ... Barrero Barrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 1:9

85e minuut.
Osório kopt de bal weg. Maciejak speelt de bal door. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Lanerossi 1:10

87e minuut.
Nioradze met een sublieme pass. Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk geeft een hoge lob. Florczyk is nu in balbezit. Florczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 54%, Lanerossi 46%.
Rain Street - Lanerossi 1:10