Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL PIEVE 1893 Barcollo Ma Non Mollo
4132 Tactiek Cesare Prandelli
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 53.8
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ntikoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntikoudis met een sublieme pass. Zuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuliano draait met de bal, schiet en ... Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Barcollo Ma Non Mollo 1:0

8e minuut.
Pojani is nu in balbezit. Pojani geeft een hoge lob. Sheperd probeert de bal met de borst te controleren. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... Kin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Pilszak passt de bal in één keer door. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett geeft de bal voor. Petronio rent richting de bal. Petronio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Grzelak is nu in balbezit. Grzelak passt de bal zonder na te denken. Bolzonaro is nu in balbezit. Bolzonaro geeft de bal voor. Zuliano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hederman geeft de bal voor. Zuliano kopt de bal weg. Lénárd heeft problemen om de bal te vangen. D’Anton rent richting de bal. D’Anton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 55%, Barcollo Ma Non Mollo 45%.
REAL PIEVE 1893 - Barcollo Ma Non Mollo 1:0

47e minuut.
Bolzonaro is nu in balbezit. Bolzonaro passt de bal zonder na te denken. D’Anton rent richting de bal. D’Anton schiet op doel. Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Barcollo Ma Non Mollo 2:0

49e minuut.
Bolzonaro rent richting de bal. Bolzonaro speelt de bal door. Klungelig pakt Lénárd de bal. D’Anton rent richting de bal. D’Anton schiet op doel. Koopman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ntikoudis met een sublieme pass. Barrett heeft problemen om de bal te vangen. Ntikoudis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ntikoudis krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Furiosi verovert de bal door een tackle van achteren. Furiosi passt de bal in één keer door. Pojani met een sublieme pass. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bulvas speelt de bal door. Bolzonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolzonaro geeft een lange en hoge pass. Zuliano is nu in balbezit. Zuliano draait met de bal, schiet en ... Koopman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Barcollo Ma Non Mollo 3:0

76e minuut.
Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojani rent richting de bal. Grzelak maakt een afschuwelijke overtreding. Grzelak krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ntikoudis is nu in balbezit. Ntikoudis geeft de bal voor. D’Anton is nu in balbezit. D’Anton schiet op doel. Paal!

87e minuut.
D’Anton verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bordello. D’Anton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulvas met een snel genomen vrije trap. Grzelak geeft de bal voor. D’Anton rent richting de bal. D’Anton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Barcollo Ma Non Mollo 4:0

87e minuut.
Klungelig pakt Deaconescu de bal. D’Anton onderschept slim de pass. Met opzet legt Pilszak zijn tegenspeler op de grond. Pilszak krijgt een gele kaart. D’Anton raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulvas met een snel genomen vrije trap. Koopman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuliano is nu in balbezit. Zuliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Barcollo Ma Non Mollo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 44%, Barcollo Ma Non Mollo 56%.
REAL PIEVE 1893 - Barcollo Ma Non Mollo 5:0