Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scafazio70 Svariuni
Normal Tactiek Primero
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 54.2
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Ferretto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti met een sublieme pass. Fulga is nu in balbezit. Fulga draait met de bal, schiet en ... Ferretto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Martins probeert naar een medespeler te passen. Fulga is nu in balbezit. Wlisłocki is nu in balbezit. Fulga is nu in balbezit. Fulga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dani probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki speelt de bal door. Fulga is nu in balbezit. Fulga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scafazio70 - Svariuni 0:1

34e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Clergy onderschept slim de pass. Clergy met een sublieme pass. Fulga is nu in balbezit. Fulga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Grida met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazzarotti zal de hoekschop nemen. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Ferretto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Scafazio70 - Svariuni 0:2

42e minuut.
Lazzarotti passt de bal met de wreef. Wlisłocki rent richting de bal. Fulga is nu in balbezit. Fulga schiet op doel. Moodie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scafazio70 65%, Svariuni 35%.
Scafazio70 - Svariuni 0:2

50e minuut.
Fulga is nu in balbezit. Moodie verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarotti rent richting de bal. Lazzarotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scafazio70 - Svariuni 0:3

53e minuut.
Simão is nu in balbezit. Dani onderschept slim de pass. Dani speelt de bal door. Fulga rent richting de bal. Fulga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Glanzer onderschept slim de pass. Glanzer passt de bal in één keer door. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Ajeti komt het veld opgelopen. Gutemberg komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lazzarotti speelt de bal door. Ajeti heeft problemen om de bal te vangen. Ajeti met een sublieme pass. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel. Ferretto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sőreg heeft problemen om de bal te vangen. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xapecó krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cattonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki onderschept slim de pass. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki met een sublieme pass. Grida is nu in balbezit. Ajeti onderschept slim de pass. Ajeti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Dani passt de bal met de wreef. Lazzarotti is nu in balbezit. Lazzarotti passt de bal met de wreef. Ajeti rent richting de bal. Ajeti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Baggio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Simão de bal. Dani probeert naar een medespeler te passen. Ajeti rent richting de bal. Ajeti schiet op doel. Ferretto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scafazio70 66%, Svariuni 34%.
Scafazio70 - Svariuni 0:3