Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.06
  • Stadion: TORO NERO ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14997
TORO NERO Giaros75
Att+Dif Tactiek 433
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 21.3
formidable Schieten average
excellent Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Medynský rent richting de bal. Medynský met een sublieme pass. Fantocci rent richting de bal. Wakabayashi verovert de bal door een tackle van achteren. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fantocci probeert naar een medespeler te passen. Oncică probeert naar een medespeler te passen. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Arzaghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Medynský is nu in balbezit. Jaleniauskas rent richting de bal. Jaleniauskas met een sublieme pass. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jaleniauskas passt de bal met de wreef. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Conte Allegro ... Strafschop! Conte Allegro krijgt een gele kaart. Zalewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Humiecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 1:0

13e minuut.
Jaleniauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggiero begaat een overtreding. Ruggiero krijgt een gele kaart. Wakabayashi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Medynský neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Klungelig pakt Zalewski de bal. Borghini kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oncică zal de hoekschop nemen. Zalewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Fantocci de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Medynský zal de hoekschop nemen. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 2:0

16e minuut.
Wakabayashi draait met de bal, schiet en ... Fantocci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jaleniauskas kopt de bal weg. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski geeft een lange en hoge pass. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Oncică verovert de bal door een tackle van achteren. Oncică geeft een lange en hoge pass. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Arzaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 3:0

21e minuut.
Zalewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wakabayashi de bal. Jaleniauskas speelt de bal door. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 4:0

22e minuut.
Humiecki met een sublieme pass. Medynský is nu in balbezit. Medynský geeft een hoge lob. Wakabayashi heeft problemen om de bal te vangen. Wakabayashi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zalewski heeft problemen om de bal te vangen. Zalewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Medynský is nu in balbezit. Medynský speelt de bal door. Klungelig pakt Wakabayashi de bal. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 5:0

25e minuut.
Cappuccini passt de bal zonder na te denken. Daar is Borghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borghini met een sublieme pass. Humiecki rent richting de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Arzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Fantocci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Medynský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wakabayashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 6:0

29e minuut.
Inworp. Oncică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaleniauskas is nu in balbezit. Jaleniauskas geeft de bal voor. Humiecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 7:0

31e minuut.
Inworp. Medynský met de inworp. Jaleniauskas rent richting de bal. Jaleniauskas geeft een hoge lob. Humiecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 8:0

32e minuut.
Zalewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Wakabayashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakabayashi geeft een lange en hoge pass. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 9:0

35e minuut.
Oncică kopt de bal weg. Jaleniauskas is nu in balbezit. Jaleniauskas probeert naar een medespeler te passen. Wakabayashi heeft problemen om de bal te vangen. Wakabayashi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Andreani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Medynský met een snelle inworp. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Szymczak geeft een hoge lob. Inworp. Bonaddio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fichera rent richting de bal. Fichera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Borazan trapt de bal weg. Wakabayashi kopt de bal weg. Jaleniauskas met een sublieme pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Oncică probeert naar een medespeler te passen. Zalewski rent richting de bal. Conte Allegro rent richting de bal. Zalewski onderschept slim de pass. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORO NERO 14%, Giaros75 86%.
TORO NERO - Giaros75 9:0

50e minuut.
Laitano kopt de bal weg. Szymczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borghini de bal. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 10:0

53e minuut.
Medynský met een sublieme pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel. Arzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zalewski met een sublieme pass. Jaleniauskas met een sublieme pass. Klungelig pakt Zalewski de bal. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fantocci met een harde bal richting middenveld. Oncică kopt de bal weg. Jaleniauskas is nu in balbezit. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zalewski speelt de bal door. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski schiet op doel. Arzaghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 11:0

59e minuut.
Ruggiero probeert naar een medespeler te passen. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wakabayashi de bal. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Jaleniauskas geeft een hoge lob. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Fantocci probeert de bal aan de voet te houden. Arzaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 12:0

64e minuut.
Zalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zalewski geeft de bal voor. Daar is Fantocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi schiet op doel. Arzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Humiecki de bal. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Arzaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 13:0

67e minuut.
Oncică kopt de bal weg. Ruggiero heeft problemen om de bal te vangen. Jaleniauskas met een sublieme pass. Zalewski rent richting de bal. Zalewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Conte Allegro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oncică met een snelle inworp. Zalewski rent richting de bal. Zalewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 14:0

70e minuut.
Jaleniauskas speelt de bal door. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi passt de bal in één keer door. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Jaleniauskas is nu in balbezit. Jaleniauskas passt de bal zonder na te denken. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Conte Allegro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 15:0

79e minuut.
Borghini speelt de bal door. Medynský rent richting de bal. Medynský met een sublieme pass. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 16:0

81e minuut.
Zalewski passt de bal in één keer door. Wakabayashi rent richting de bal. Wakabayashi passt de bal in één keer door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 17:0

83e minuut.
Fichera rent richting de bal. Medynský bereikt de bal nog maar net als eerste. Medynský met een sublieme pass. Wakabayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakabayashi haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi bokst de bal weg.

85e minuut.
Duy Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Bảo speelt de bal door. Jaleniauskas speelt de bal door. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Conte Allegro rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Conte Allegro trapt de bal weg van het doel. Laitano probeert de bal met de borst te controleren. Oncică met een sublieme pass. Wakabayashi is nu in balbezit. Wakabayashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 18:0

90e minuut.
Inworp. Oncică met de inworp. Klungelig pakt Jaleniauskas de bal. Jaleniauskas geeft de bal voor. Humiecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Giaros75 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORO NERO 13%, Giaros75 87%.
TORO NERO - Giaros75 19:0