Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.06
  • Stadion: Gignoro Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47999
Coverciano Dinomo La Spezia
S.Fortress 5AA Tactiek Standard
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68.7 gemiddelde waardering 61.9
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Ferlita onderschept slim de pass. Ferlita geeft de bal voor. Ventre kopt de bal weg. Piselli is nu in balbezit. Piselli draait met de bal, schiet en ... Drwal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Michniak probeert naar een medespeler te passen. Gini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gini passt de bal zonder na te denken. Üppis rent richting de bal. Üppis draait met de bal, schiet en ... Osuna bokst de bal weg.

9e minuut.
Ferlita probeert naar een medespeler te passen. Piselli rent richting de bal. Piselli passt de bal zonder na te denken. Ventre is nu in balbezit. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Majkowski rent richting de bal. Manca onderschept slim de pass. Manca speelt de bal door. Piselli rent richting de bal. Piselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gałka onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferlita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piselli is nu in balbezit. Piselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Dinomo La Spezia 1:0

23e minuut.
Zorzenone rent richting de bal. Gini verovert de bal door een tackle van achteren. Gini geeft een hoge lob. Pechkabt maakt een snoekduik en kopt de bal. Osuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coverciano - Dinomo La Spezia 1:1

28e minuut.
Gałka kopt de bal weg. Manca met een sublieme pass. Ferlita rent richting de bal. Ferlita geeft een hoge lob. Piselli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Drwal probeert naar een medespeler te passen. Pittari kopt de bal weg. Klungelig pakt Pâslariu de bal. Piselli rent richting de bal. Piselli draait met de bal, schiet en ... Drwal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Manca met een sublieme pass. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita passt de bal in één keer door. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Dinomo La Spezia 2:1

38e minuut.
Piselli kopt de bal weg. Tuesso heeft problemen om de bal te vangen. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre geeft een lange en hoge pass. Piselli maakt een snoekduik en kopt de bal. Drwal bokst de bal weg.

40e minuut.
Majkowski speelt de bal door. Pechkabt heeft problemen om de bal te vangen. Weselik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weselik krijgt een gele kaart. Tuesso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Çelikbilek komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Michniak passt de bal in één keer door. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu probeert naar een medespeler te passen. Ventre rent richting de bal. Ventre haalt uit met een fantastische trap. Drwal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ferlita rent richting de bal. Ferlita geeft de bal voor. Piselli is nu in balbezit. Piselli haalt uit met een fantastische trap. Drwal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Dinomo La Spezia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coverciano 41%, Dinomo La Spezia 59%.
Coverciano - Dinomo La Spezia 3:1

46e minuut.
Ventre onderschept slim de pass. Ventre passt de bal met de wreef. Martiradonna probeert naar een medespeler te passen. Weselik geeft een hoge lob. Piselli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Drwal met een harde bal richting middenveld. Martiradonna kopt de bal weg. Weselik is nu in balbezit. Weselik geeft een lange en hoge pass. Piselli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Buglia kopt de bal weg. Manca is nu in balbezit. Manca geeft een lange en hoge pass. Piselli rent richting de bal. Piselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Üppis onderschept slim de pass. Üppis passt de bal met de wreef. Michniak met een sublieme pass. Majkowski rent richting de bal. Majkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałka geeft de bal voor. Martiradonna kopt de bal weg. Weselik geeft een hoge lob. Piselli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ferlita met een snelle inworp. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli draait met de bal, schiet en ... Baldaque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ventre rent richting de bal. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coverciano - Dinomo La Spezia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coverciano 41%, Dinomo La Spezia 59%.
Coverciano - Dinomo La Spezia 4:1