Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*_ANTARES_* Juventus F.C.
4-1-2-1-2 est Tactiek New
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Turrisi rent richting de bal. Turrisi geeft de bal voor. Pistocchio kopt de bal weg. Peretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretti haalt uit met een fantastische trap. Bacelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Buzás met een sublieme pass. Hwan-Sin onderschept slim de pass. Kawecki is nu in balbezit. Kawecki geeft de bal voor. Bassanelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bacelar trapt de bal weg van het doel. Røvik kopt de bal weg. Saltaformaggio is nu in balbezit. Saltaformaggio schiet op doel. Pillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kawecki rent richting de bal. Kawecki geeft de bal voor. Saltaformaggio springt en kopt de bal. Pillon bokst de bal weg.

18e minuut.
Dubini verovert de bal door een tackle van achteren. Buzás is nu in balbezit. Buzás passt de bal zonder na te denken. Saltaformaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio haalt uit met een fantastische trap. Pillon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Juventus F.C. 1:0

20e minuut.
Ruggiu geeft een lange en hoge pass. Kawecki kopt de bal weg. Căpraru rent richting de bal. Peretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Røvik passt de bal met de wreef. Kawecki is nu in balbezit. Kawecki geeft een lange en hoge pass. Bassanelli springt en kopt de bal. Pillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remiś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Røvik met een sublieme pass. Căpraru heeft problemen om de bal te vangen. Căpraru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wenta met een sublieme pass. Pistocchio rent richting de bal. Pistocchio speelt de bal door. Peretti rent richting de bal. Peretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Tosolino trapt de bal weg van het doel. Baseggio kopt de bal weg. Peretti is nu in balbezit. Peretti draait met de bal, schiet en ... Bacelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Røvik passt de bal zonder na te denken. Buzás rent richting de bal. Buzás passt de bal zonder na te denken. Saltaformaggio rent richting de bal. Saltaformaggio draait met de bal, schiet en ... Pillon bokst de bal weg. Klungelig pakt Hwan-Sin de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki is nu in balbezit. Kawecki passt de bal zonder na te denken. Bassanelli rent richting de bal. Bassanelli draait met de bal, schiet en ... Pillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Buzás geeft een hoge lob. Røvik kopt de bal weg. Kawecki rent richting de bal. Kawecki geeft een hoge lob. Saltaformaggio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 47%, Juventus F.C. 53%.
*_ANTARES_* - Juventus F.C. 1:0

48e minuut.
Røvik passt de bal in één keer door. Dubini is nu in balbezit. Dubini passt de bal in één keer door. Røvik is nu in balbezit. Røvik geeft de bal voor. Pillon bokst de bal weg.

48e minuut.
Bozza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peretti controleert de bal met de borst. Buzás begaat een overtreding. Peretti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baseggio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Buzás speelt de bal door. Røvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Røvik passt de bal met de wreef. Kawecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kawecki passt de bal in één keer door. Røvik rent richting de bal. Kawecki is nu in balbezit. Kawecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Juventus F.C. 2:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawecki met een snelle inworp. Røvik geeft een lange en hoge pass. Saltaformaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio schiet op doel. Pillon bokst de bal weg.

73e minuut.
Buzás probeert naar een medespeler te passen. Kawecki is nu in balbezit. Kawecki speelt de bal door. Røvik geeft een hoge lob. Saltaformaggio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Hwan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki onderschept slim de pass. Kawecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saltaformaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saltaformaggio haalt uit met een fantastische trap. Pillon bokst de bal weg. Bassanelli is nu in balbezit. Bassanelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Røvik de bal. Røvik speelt de bal door. Kawecki is nu in balbezit. Kawecki geeft een lange en hoge pass. Saltaformaggio krijgt zijn hoofd ertegen. Pillon bokst de bal weg.

82e minuut.
Pillon speelt de bal door. Remiś kopt de bal weg. Daar is Ruggiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pistocchio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peretti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Turrisi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Baviera de bal onder controle te krijgen. Peretti is nu in balbezit. Daar is Peretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peretti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 46%, Juventus F.C. 54%.
*_ANTARES_* - Juventus F.C. 2:0