Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo Rain Street
Cesare Prandelli Tactiek BluRain
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
53.5 gemiddelde waardering 58.9
excellent Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen formidable


14e minuut.
Silvoso kopt de bal weg. Pojani probeert naar een medespeler te passen. Miklos is nu in balbezit. Miklos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 1:0

17e minuut.
Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigliani verovert de bal door een tackle van achteren. Petronio is nu in balbezit. Petronio haalt uit met een fantastische trap. Chabiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 2:0

22e minuut.
Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal met de wreef. Miklos is nu in balbezit. Petronio is nu in balbezit. Petronio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Silvoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrett kopt de bal weg. Klungelig pakt Icardi de bal. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos draait met de bal, schiet en ... Chabiera bokst de bal weg.

32e minuut.
Zajarnas geeft een hoge lob. Silvoso heeft problemen om de bal te vangen. Mocó schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mocó krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Zajarnas geeft een hoge lob. Pojani is nu in balbezit. Pojani met een sublieme pass. Miklos rent richting de bal. Miklos schiet op doel. Chabiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 49%, Rain Street 51%.
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 2:0

47e minuut.
Koopman probeert naar een medespeler te passen. Pojani kopt de bal weg. Daar is Miklos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petronio rent richting de bal. Petronio schiet op doel. Chabiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Chabiera met een sublieme pass. Pilszak kopt de bal weg. Klungelig pakt Osório de bal. Miklos verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petronio is nu in balbezit. Petronio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 3:0

64e minuut.
Pojani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojani speelt de bal door. Daar is Deaconescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rymuza komt het veld opgelopen. Binescu met een snelle inworp. Pojani speelt de bal door. Deaconescu geeft de bal voor. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pilszak geeft de bal voor. Deaconescu is nu in balbezit. Fiuta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fiuta krijgt een gele kaart. Deaconescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Lamotte is nu in balbezit. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett passt de bal in één keer door. Binescu rent richting de bal. Binescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pilszak geeft een lange en hoge pass. Petronio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osório begaat een overtreding. Osório krijgt een gele kaart. Petronio raakt geblesseerd tijdens het duel. Barrett zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petronio is nu in balbezit. Petronio draait met de bal, schiet en ... Chabiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 52%, Rain Street 48%.
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 4:0