Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.06
  • Stadion: Lanerossi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30000
Lanerossi REAL PIEVE 1893
davide Tactiek 4132
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Nioradze kopt de bal weg. Smolarski rent richting de bal. Smolarski passt de bal in één keer door. Daar is Florczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zuliano heeft problemen om de bal te vangen. Nioradze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuliano raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolzonaro met een snel genomen vrije trap. Zuliano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sheperd onderschept slim de pass. Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelak passt de bal met de wreef. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Smolarski met een sublieme pass. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak passt de bal in één keer door. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk schiet op doel. Kin bokst de bal weg.

16e minuut.
Maciejak met de inworp. Nioradze rent richting de bal. Nioradze speelt de bal door. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lasończyk passt de bal in één keer door. Nioradze rent richting de bal. Nioradze passt de bal in één keer door. Florczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Florczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - REAL PIEVE 1893 1:0

21e minuut.
Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntikoudis rent richting de bal. Smolarski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Smolarski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Fetraś geeft de bal voor. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel geeft de bal voor. Zuliano krijgt zijn hoofd ertegen. Meletopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lanerossi - REAL PIEVE 1893 1:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maciejak met de inworp. Sheperd is nu in balbezit. Florczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Florczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bolzonaro heeft problemen om de bal te vangen. Bolzonaro geeft een lange en hoge pass. D’Anton rent richting de bal. D’Anton schiet op doel. Meletopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nioradze heeft problemen om de bal te vangen. Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nioradze begaat een overtreding. Nioradze krijgt een gele kaart. Grzelak raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolzonaro wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grzelak is nu in balbezit. Grzelak passt de bal in één keer door. D’Anton is nu in balbezit. Klungelig pakt D’Anton de bal. D’Anton draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 48%, REAL PIEVE 1893 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lanerossi - REAL PIEVE 1893 1:1

52e minuut.
Nioradze met een sublieme pass. Maciejak heeft problemen om de bal te vangen. Maciejak speelt de bal door. Smolarski rent richting de bal. Smolarski schiet op doel. Kin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk passt de bal zonder na te denken. Nioradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nioradze geeft een hoge lob. Florczyk springt en kopt de bal. Kin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Nioradze speelt de bal door. Florczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bolzonaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Florczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Lulla met een sublieme pass. Zuliano is nu in balbezit. Zuliano passt de bal met de wreef. Daar is D’Anton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D’Anton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fetraś geeft de bal voor. Klungelig pakt Colleary de bal. D’Anton is nu in balbezit. D’Anton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - REAL PIEVE 1893 1:2

74e minuut.
Lulla geeft een lange en hoge pass. Hederman heeft problemen om de bal te vangen. Smolarski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Smolarski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Florczyk onderschept slim de pass. Ntikoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lasończyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 46%, REAL PIEVE 1893 54%.
Lanerossi - REAL PIEVE 1893 1:2