Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.06
  • Stadion: Giaros75 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2494
Giaros75 Scafazio70
433 Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 46.9
weak Schieten good
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Dugardein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugardein passt de bal in één keer door. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Arzaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Scafazio70 0:1

2e minuut.
Quéré onderschept slim de pass. Quéré probeert naar een medespeler te passen. Dugardein met een sublieme pass. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Arzaghi met een harde bal richting middenveld. Filippeschi kopt de bal weg. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Scafazio70 0:2

4e minuut.
Arfelli speelt de bal door. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka is nu in balbezit. Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugardein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippeschi onderschept slim de pass. Filippeschi speelt de bal door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Arzaghi bokst de bal weg.

10e minuut.
Filippeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippeschi probeert naar een medespeler te passen. Łagódka rent richting de bal. Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugardein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Scafazio70 0:3

12e minuut.
Moodie rent richting de bal. Moodie passt de bal met de wreef. Filippeschi met een sublieme pass. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Dugardein speelt de bal door. Łagódka heeft problemen om de bal te vangen. Conte Allegro rent richting de bal. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Scafazio70 0:4

14e minuut.
Łagódka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mulas komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Filippeschi speelt de bal door. Quéré rent richting de bal. Quéré geeft een lange en hoge pass. Mulas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Scafazio70 0:5

24e minuut.
Simão passt de bal met de wreef. Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugardein speelt de bal door. Mulas is nu in balbezit. Mulas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Ruggiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugardein passt de bal zonder na te denken. Mulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ruggiero speelt de bal door. Filippeschi probeert naar een medespeler te passen. Mulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugardein is nu in balbezit. Dugardein haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sőreg geeft een lange en hoge pass. Fantocci kopt de bal weg. Ruggiero heeft problemen om de bal te vangen. Mulas is nu in balbezit. Mulas haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bonaddio bereikt de bal nog maar net als eerste. Simão onderschept slim de pass. Simão passt de bal zonder na te denken. Quéré bereikt de bal nog maar net als eerste. Quéré geeft een hoge lob. Arzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mulas krijgt zijn hoofd ertegen. Arzaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Arzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mulas rent richting de bal. Mulas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Scafazio70 0:6

42e minuut.
Simão heeft problemen om de bal te vangen. Simão passt de bal in één keer door. Dugardein is nu in balbezit. Dugardein schiet op doel. Arzaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giaros75 84%, Scafazio70 16%.
Giaros75 - Scafazio70 0:6

47e minuut.
Simão geeft een lange en hoge pass. Conte Allegro kopt de bal weg. Klungelig pakt Quéré de bal. Quéré geeft de bal voor. Mulas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Filippeschi met een sublieme pass. Sőreg is nu in balbezit. Sőreg passt de bal zonder na te denken. Mulas is nu in balbezit. Mulas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Scafazio70 0:7

52e minuut.
Daar is Dugardein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simão rent richting de bal. Simão met een sublieme pass. Dugardein is nu in balbezit. Dugardein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Cappuccini de bal onder controle te krijgen. Filippeschi is nu in balbezit. Filippeschi passt de bal zonder na te denken. Dugardein is nu in balbezit. Dugardein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mulas rent richting de bal. Mulas geeft de bal voor. Conte Allegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dugardein rent richting de bal. Dugardein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Scafazio70 0:8

63e minuut.
Simão verovert de bal door een tackle van achteren. Dugardein rent richting de bal. Dugardein passt de bal in één keer door. Quéré rent richting de bal. Quéré geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Simão kopt de bal weg. Filippeschi rent richting de bal. Filippeschi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dugardein de bal. Dugardein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cattonar geeft een lange en hoge pass. Quéré rent richting de bal. Quéré probeert naar een medespeler te passen. Andreani verovert de bal door een tackle van achteren. Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Moodie geeft een lange en hoge pass. Quéré rent richting de bal. Quéré met een sublieme pass. Mulas rent richting de bal. Mulas draait met de bal, schiet en ... Arzaghi bokst de bal weg.

87e minuut.
Filippeschi is nu in balbezit. Filippeschi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Conte Allegro de bal. Mulas rent richting de bal. Mulas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Andreani de bal. Quéré bereikt de bal nog maar net als eerste. Quéré probeert naar een medespeler te passen. Mulas is nu in balbezit. Mulas haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi bokst de bal weg.

90e minuut.
Conte Allegro rent richting de bal. Conte Allegro geeft de bal voor. Grida kopt de bal weg. Dugardein rent richting de bal. Dugardein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giaros75 85%, Scafazio70 15%.
Giaros75 - Scafazio70 0:8