Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.06
  • Stadion: Lanerossi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17635
Lanerossi *_ANTARES_*
davide Tactiek 4-1-2-1-2 est
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Ruggiu geeft een lange en hoge pass. Saltaformaggio rent richting de bal. Saltaformaggio passt de bal zonder na te denken. Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek passt de bal met de wreef. Acuña is nu in balbezit. Acuña draait met de bal, schiet en ... Bacelar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - *_ANTARES_* 1:0

37e minuut.
Buzás controleert de bal met de borst. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk passt de bal zonder na te denken. Wiącek rent richting de bal. Wiącek haalt uit met een fantastische trap. Bacelar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 48%, *_ANTARES_* 52%.
Lanerossi - *_ANTARES_* 1:0

49e minuut.
Nănescu is nu in balbezit. Nănescu met een sublieme pass. Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Casavola speelt de bal door. Buzás met een sublieme pass. Saltaformaggio is nu in balbezit. Saltaformaggio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wiącek verovert de bal door een tackle van achteren. Wiącek speelt de bal door. Klungelig pakt Acuña de bal. Acuña draait met de bal, schiet en ... Bacelar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - *_ANTARES_* 2:0

56e minuut.
Nănescu speelt de bal door. Wiącek rent richting de bal. Ruggiu is nu in balbezit. Wiącek onderschept slim de pass. Wiącek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Saltaformaggio heeft problemen om de bal te vangen. Saltaformaggio passt de bal met de wreef. Kawecki probeert naar een medespeler te passen. Farneti rent richting de bal. Farneti haalt uit met een fantastische trap. Meletopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Pawlaczyk rent richting de bal. Buzás verovert de bal door een tackle van achteren. Buzás geeft een lange en hoge pass. Saltaformaggio rent richting de bal. Saltaformaggio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tosolino onderschept slim de pass. Tosolino geeft een lange en hoge pass. Saltaformaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio haalt uit met een fantastische trap. Meletopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - *_ANTARES_* 2:1

79e minuut.
Colleary geeft een hoge lob. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buzás krijgt een gele kaart. Nănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nănescu met een snel genomen vrije trap. Acuña kopt de bal weg. Wiącek is nu in balbezit. Wiącek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ruggiu neemt vlug de vrije trap. Pawlaczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Lulla de bal. Saltaformaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltaformaggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wiącek passt de bal zonder na te denken. Pawlaczyk speelt de bal door. Osuna speelt de bal door. Acuña is nu in balbezit. Acuña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Røvik is nu in balbezit. Røvik speelt de bal door. Farneti bereikt de bal nog maar net als eerste. Farneti draait met de bal, schiet en ... Meletopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pertini passt de bal met de wreef. Vornicu speelt de bal door. Daar is Farneti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farneti draait met de bal, schiet en ... Meletopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lanerossi - *_ANTARES_* 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 49%, *_ANTARES_* 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lanerossi - *_ANTARES_* 2:2