Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo Coverciano
Cesare Prandelli Tactiek S.Fortress 5AA
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 67.4
very good Schieten outstanding
good Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Svéd verovert de bal door een tackle van achteren. Svéd passt de bal zonder na te denken. Ferlita rent richting de bal. Ferlita geeft een lange en hoge pass. Piselli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Manca kopt de bal weg. Piselli is nu in balbezit. Pilszak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilszak krijgt een gele kaart. Piselli raakt geblesseerd tijdens het duel. Svéd legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 0:1

14e minuut.
Manca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weselik geeft een lange en hoge pass. Svéd kopt de bal weg. Piselli rent richting de bal. Piselli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Weselik geeft een lange en hoge pass. Piselli kopt de bal weg. Svéd rent richting de bal. Svéd draait met de bal, schiet en ... Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fierer geeft een lange en hoge pass. Petronio rent richting de bal. Maccario rent richting de bal. Petronio verovert de bal door een tackle van achteren. Petronio schiet op doel. Scandellari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Weselik passt de bal met de wreef. Svéd bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanović is nu in balbezit. Ferlita verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fierer bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 0:2

29e minuut.
Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlita geeft de bal voor. Bordello heeft problemen om de bal te vangen. Svéd rent richting de bal. Svéd draait met de bal, schiet en ... Koopman bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferlita geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Svéd rent richting de bal. Svéd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 0:3

32e minuut.
Svéd rent richting de bal. Bordello verovert de bal door een tackle van achteren. Piselli onderschept slim de pass. Piselli schiet op doel. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 0:4

34e minuut.
Pittari geeft de bal voor. Fierer onderschept slim de pass. Inworp. Weselik met een snelle inworp. Manca geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárd verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manca zal de hoekschop nemen. Ferlita kopt de bal weg. Svéd rent richting de bal. Svéd draait met de bal, schiet en ... Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 0:5

37e minuut.
Martiradonna passt de bal zonder na te denken. Weselik is nu in balbezit. Weselik passt de bal zonder na te denken. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Maccario rent richting de bal. Maccario geeft een lange en hoge pass. Prodanović kopt de bal weg. Pojani rent richting de bal. Pojani geeft de bal voor. Scandellari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bordello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordello geeft de bal voor. Deaconescu kopt de bal weg. Miklos is nu in balbezit. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Scandellari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 71%, Coverciano 29%.
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 0:5

48e minuut.
Daar is Martiradonna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos rent richting de bal. Maccario schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maccario krijgt een gele kaart. Miklos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrett met een snel genomen vrije trap. Miklos krijgt zijn hoofd ertegen. Scandellari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 1:5

50e minuut.
Weselik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manca de bal. Manca passt de bal met de wreef. Svéd is nu in balbezit. Svéd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Petronio probeert de bal aan de voet te houden. Svéd kopt de bal weg. Piselli is nu in balbezit. Piselli schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Buglia geeft een hoge lob. Prodanović is nu in balbezit. Svéd verovert de bal door een tackle van achteren. Svéd draait met de bal, schiet en ... Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 1:6

56e minuut.
Martiradonna probeert naar een medespeler te passen. Zorzenone geeft de bal voor. Prodanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéd verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlita bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bordello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferlita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weselik geeft een lange en hoge pass. Svéd springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manca zal de hoekschop nemen. Ferlita kopt de bal weg. Svéd rent richting de bal. Svéd haalt uit met een fantastische trap. Koopman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prodanović is nu in balbezit. Ferlita verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlita geeft een lange en hoge pass. Svéd springt en kopt de bal. Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 1:7

67e minuut.
Bordello is nu in balbezit. Ferlita onderschept slim de pass. Ferlita geeft een lange en hoge pass. Piselli rent richting de bal. Piselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 1:8

74e minuut.
Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik geeft een lange en hoge pass. Piselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piselli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 1:9

81e minuut.
Ferlita geeft de bal voor. Svéd kopt de bal weg. Fierer probeert de bal met de borst te controleren. Piselli rent richting de bal. Piselli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Koopman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Weselik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita geeft een lange en hoge pass. Svéd heeft problemen om de bal te vangen. Svéd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 68%, Coverciano 32%.
Barcollo Ma Non Mollo - Coverciano 1:9