Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinomo La Spezia Svariuni
Standard Tactiek Primero
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 56.9
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Vlad speelt de bal door. Fulga is nu in balbezit. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Drwal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Svariuni 0:1

3e minuut.
Martins kopt de bal weg. Vlad is nu in balbezit. Vlad passt de bal in één keer door. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Drwal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Gałka geeft de bal voor. Majkowski probeert naar een medespeler te passen. Üppis is nu in balbezit. Üppis haalt uit met een fantastische trap. Radu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinomo La Spezia - Svariuni 1:1

18e minuut.
Martins rent richting de bal. Majkowski onderschept slim de pass. Majkowski geeft de bal voor. Üppis krijgt zijn hoofd ertegen. Radu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Svariuni 2:1

20e minuut.
Lazzarotti passt de bal met de wreef. Michniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vlad zijn tegenspeler op de grond. Vlad krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Michniak met een snelle inworp. Majkowski rent richting de bal. Majkowski passt de bal zonder na te denken. Üppis rent richting de bal. Üppis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Michniak passt de bal zonder na te denken. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt passt de bal in één keer door. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Üppis passt de bal met de wreef. Clergy rent richting de bal. Pechkabt onderschept slim de pass. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. Radu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Svariuni 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinomo La Spezia 52%, Svariuni 48%.
Dinomo La Spezia - Svariuni 3:1

46e minuut.
Gutemberg komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Clergy is nu in balbezit. Clergy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Michniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majkowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Drwal met een harde bal richting middenveld. Majkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rubini de bal. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt draait met de bal, schiet en ... Radu bokst de bal weg.

71e minuut.
Inworp. Ciobănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis verovert de bal door een tackle van achteren. Üppis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clergy rent richting de bal. Pechkabt onderschept slim de pass. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Svariuni 4:1

72e minuut.
Taisne onderschept slim de pass. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani passt de bal met de wreef. Wlisłocki speelt de bal door. Toper onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinomo La Spezia 55%, Svariuni 45%.
Dinomo La Spezia - Svariuni 4:1