Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus F.C. REAL PIEVE 1893
New Tactiek 4132
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Melissaris geeft de bal voor. Bickford-Smith probeert de bal aan de voet te houden. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretti rent richting de bal. Peretti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barrassi probeert naar een medespeler te passen. Peretti is nu in balbezit. Fetraś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peretti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peretti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barrassi geeft een lange en hoge pass. Peretti krijgt zijn hoofd ertegen. Kin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pillon met een harde bal richting middenveld. Bickford-Smith kopt de bal weg. Daar is Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Zuliano krijgt zijn hoofd ertegen. Pillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Bickford-Smith heeft problemen om de bal te vangen. Bickford-Smith geeft een lange en hoge pass. Zuliano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gabriel rent richting de bal. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Zuliano rent richting de bal. D’Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Anton draait met de bal, schiet en ... Pillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuliano is nu in balbezit. Zuliano draait met de bal, schiet en ... Pillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pistocchio passt de bal zonder na te denken. Barrassi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peretti schiet op doel. Kin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - REAL PIEVE 1893 1:0

26e minuut.
Barrassi is nu in balbezit. Barrassi speelt de bal door. Fabbrica rent richting de bal. Fabbrica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - REAL PIEVE 1893 2:0

28e minuut.
Fabbrica probeert naar een medespeler te passen. Barrassi rent richting de bal. Barrassi geeft een hoge lob. Parodi rent richting de bal. Parodi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fetraś verovert de bal door een tackle van achteren. Fetraś geeft een hoge lob. D’Anton rent richting de bal. D’Anton geeft een lange en hoge pass. Zuliano springt en kopt de bal. Pillon bokst de bal weg. Klungelig pakt Ďurica de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gabriel zal de hoekschop nemen. Zuliano krijgt zijn hoofd ertegen. Pillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - REAL PIEVE 1893 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 45%, REAL PIEVE 1893 55%.
Juventus F.C. - REAL PIEVE 1893 2:1

50e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gabriel de bal. Gabriel passt de bal met de wreef. D’Anton rent richting de bal. D’Anton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gabriel zal de hoekschop nemen. Zuliano rent richting de bal. Zuliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus F.C. - REAL PIEVE 1893 2:2

52e minuut.
Barrassi geeft een hoge lob. Fetraś kopt de bal weg. Wenta speelt de bal door. Fabbrica geeft de bal voor. Peretti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bolzonaro rent richting de bal. Bolzonaro geeft de bal voor. D’Anton rent richting de bal. D’Anton schiet op doel. Pillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - REAL PIEVE 1893 2:3

60e minuut.
Gebert komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ďurica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabriel rent richting de bal. Gabriel met een sublieme pass. Zuliano rent richting de bal. Zuliano schiet op doel. Pillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - REAL PIEVE 1893 2:4

71e minuut.
Bulvas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wenta met een snelle inworp. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Parodi passt de bal met de wreef. Gebert rent richting de bal. Gebert passt de bal zonder na te denken. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wenta probeert naar een medespeler te passen. Gabriel rent richting de bal. Gabriel met een sublieme pass. D’Anton is nu in balbezit. D’Anton haalt uit met een fantastische trap. Pillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gabriel met een snelle inworp. D’Anton rent richting de bal. D’Anton speelt de bal door. Zuliano is nu in balbezit. Zuliano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolzonaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parodi raakt geblesseerd tijdens het duel. Baseggio komt het veld opgelopen. Roskovenský komt het veld opgelopen. Chanowski komt het veld opgelopen. Mulazzano komt het veld opgelopen. Mulazzano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bulvas de bal. Gebert is nu in balbezit. Gebert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Hederman rent richting de bal. Gebert begaat een overtreding. Hederman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hederman met een snel genomen vrije trap. Zuliano is nu in balbezit. Zuliano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 45%, REAL PIEVE 1893 55%.
Juventus F.C. - REAL PIEVE 1893 2:4