Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: Foro Boario
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 27235
GSA HoldFast s.c. 2005
gsa1 Tactiek MoNo_PrO III°
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


24e minuut.
Williamson rent richting de bal. Kyriazos rent richting de bal. Kyriazos passt de bal met de wreef. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Savello verovert de bal door een tackle van achteren. Savello geeft een hoge lob. Biesmans kopt de bal weg. Cappi is nu in balbezit. Cappi draait met de bal, schiet en ... Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoe met een sublieme pass. Williamson heeft problemen om de bal te vangen. Cappi is nu in balbezit. Cappi haalt uit met een fantastische trap. Salgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - HoldFast s.c. 2005 0:1

28e minuut.
Caviglioni is nu in balbezit. Kyriazos onderschept slim de pass. Kyriazos geeft een hoge lob. Tudecki springt en kopt de bal. Marcucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GSA - HoldFast s.c. 2005 1:1

30e minuut.
Garfagnoli probeert naar een medespeler te passen. Silverstein is nu in balbezit. Silverstein met een sublieme pass. Biesmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesmans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - HoldFast s.c. 2005 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 50%, HoldFast s.c. 2005 50%.
GSA - HoldFast s.c. 2005 1:2

51e minuut.
Urquia is nu in balbezit. Savello verovert de bal door een tackle van achteren. Savello geeft een lange en hoge pass. Biesmans maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

54e minuut.
Biesmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Biesmans is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silverstein zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cappi is nu in balbezit. Cappi geeft de bal voor. Biesmans krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Danecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garfagnoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silverstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverstein geeft de bal voor. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biesmans is nu in balbezit. Biesmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - HoldFast s.c. 2005 1:3

84e minuut.
Finamore geeft een lange en hoge pass. Cappi rent richting de bal. Hoe onderschept slim de pass. Biesmans verovert de bal door een tackle van achteren. Biesmans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Danecki rent richting de bal. Danecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mussi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silverstein geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 53%, HoldFast s.c. 2005 47%.
GSA - HoldFast s.c. 2005 1:3