Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: Azkaban
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20922
Athletic Templari Vieni avanti Molinaro
g8 Tactiek 3-5-2 new 2
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 66.9
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollós passt de bal in één keer door. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ciardo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Taffarelli is nu in balbezit. Farag onderschept slim de pass. Farag speelt de bal door. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Barragán onderschept slim de pass. Barragán passt de bal in één keer door. Stergiou heeft problemen om de bal te vangen. Stergiou draait met de bal, schiet en ... Csányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Vieni avanti Molinaro 0:1

23e minuut.
Hollós passt de bal in één keer door. Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Farag passt de bal zonder na te denken. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Škabraha. Škabraha krijgt een gele kaart. Kupczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Taffarelli wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Škabraha is nu in balbezit. Taffarelli onderschept slim de pass. Taffarelli speelt de bal door. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Anioła geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zajkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taffarelli geeft een lange en hoge pass. Kupczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 51%, Vieni avanti Molinaro 49%.
Athletic Templari - Vieni avanti Molinaro 0:1

47e minuut.
Fuchs geeft een lange en hoge pass. Barragán kopt de bal weg. Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu geeft een lange en hoge pass. Stergiou krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stufosu kopt de bal weg. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán passt de bal met de wreef. Stergiou rent richting de bal. Stergiou schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Ciardo de bal. Ciardo geeft een lange en hoge pass. Kupczyk rent richting de bal. Haydn rent richting de bal. Haydn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Stufosu rent richting de bal. Stufosu passt de bal met de wreef. Barragán is nu in balbezit. Barragán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - Vieni avanti Molinaro 0:2

85e minuut.
Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu geeft een hoge lob. Daar is Morsut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Taffarelli met een sublieme pass. Haydn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siciliani. Siciliani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 57%, Vieni avanti Molinaro 43%.
Athletic Templari - Vieni avanti Molinaro 0:2