Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Masked 11 Dragon Fly
Normal Tactiek 2DefMid
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 48.8
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
García Carreras met een sublieme pass. Podobiński is nu in balbezit. Podobiński met een sublieme pass. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

6e minuut.
Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras onderschept slim de pass. García Carreras geeft een lange en hoge pass. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:1

15e minuut.
García Carreras probeert naar een medespeler te passen. Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński passt de bal zonder na te denken. Puyol rent richting de bal. Puyol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:2

16e minuut.
Michalík met een sublieme pass. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras met een sublieme pass. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:3

18e minuut.
Francalancia controleert de bal met de borst. García Carreras verovert de bal door een tackle van achteren. García Carreras speelt de bal door. Puyol is nu in balbezit. Puyol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
García Carreras kopt de bal weg. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol passt de bal met de wreef. Podobiński is nu in balbezit. Podobiński draait met de bal, schiet en ... Giuli bokst de bal weg.

21e minuut.
Lohy passt de bal zonder na te denken. Turoni probeert de bal aan de voet te houden. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński schiet op doel. Giuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:4

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Giuli niet meer kan verder spelen. Stricchiola komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Puyol onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazzarini. Puyol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lohy met een snel genomen vrije trap. Puyol krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:5

23e minuut.
Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński met een sublieme pass. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Puyol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puyol schiet op doel. Stricchiola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Podobiński is nu in balbezit. Podobiński speelt de bal door. Puyol heeft problemen om de bal te vangen. Puyol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:6

28e minuut.
Əmircanov passt de bal in één keer door. García Carreras is nu in balbezit. García Carreras passt de bal met de wreef. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol haalt uit met een fantastische trap. Stricchiola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:7

32e minuut.
Lohy met een sublieme pass. Braña is nu in balbezit. García Carreras probeert naar een medespeler te passen. Puyol rent richting de bal. Puyol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:8

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Carreras met een snelle inworp. Lohy probeert naar een medespeler te passen. Puyol controleert de bal met de borst. Puyol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
García Carreras probeert naar een medespeler te passen. Puyol is nu in balbezit. Daar is Puyol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Carreras is nu in balbezit. García Carreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:9

39e minuut.
Podobiński probeert naar een medespeler te passen. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Puyol de bal. Puyol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stricchiola met een sublieme pass. García Carreras kopt de bal weg. Klungelig pakt Masì de bal. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:10

41e minuut.
Venneri heeft problemen om de bal te vangen. Venneri probeert naar een medespeler te passen. Foti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Puyol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puyol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Podobiński rent richting de bal. Podobiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lohy de bal. Puyol is nu in balbezit. Puyol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masked 11 78%, Dragon Fly 22%.
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:10

47e minuut.
García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras probeert naar een medespeler te passen. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol schiet op doel. Stricchiola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:11

50e minuut.
Puyol rent richting de bal. Francalancia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puyol raakt geblesseerd tijdens het duel. Lohy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol schiet op doel. Stricchiola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:12

51e minuut.
Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński heeft problemen om de bal te vangen. Podobiński geeft de bal voor. Puyol is nu in balbezit. Puyol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:13

52e minuut.
Klungelig pakt Venneri de bal. Puyol rent richting de bal. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol verovert de bal door een tackle van achteren. Puyol haalt uit met een fantastische trap. Stricchiola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Michalík met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lohy de bal onder controle te krijgen. Lohy geeft een lange en hoge pass. Puyol rent richting de bal. Puyol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:14

60e minuut.
García Carreras geeft de bal voor. Braña kopt de bal weg. Podobiński speelt de bal door. Puyol probeert de bal met de borst te controleren. Puyol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:15

61e minuut.
Masì bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì passt de bal zonder na te denken. Francalancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:16

62e minuut.
Lohy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohy geeft een lange en hoge pass. Masì kopt de bal weg. Puyol rent richting de bal. Puyol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt García Carreras de bal. García Carreras probeert naar een medespeler te passen. Podobiński speelt de bal door. Puyol heeft problemen om de bal te vangen. Puyol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:17

67e minuut.
Braña geeft een lange en hoge pass. Stricchiola met een sublieme pass. García Carreras kopt de bal weg. Puyol is nu in balbezit. Puyol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lohy onderschept slim de pass. Lohy met een sublieme pass. Turoni kan de bal niet met de borst controleren. Puyol is nu in balbezit. Puyol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:18

75e minuut.
Podobiński met een sublieme pass. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puyol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puyol legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:19

75e minuut.
Michalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Puyol is nu in balbezit. Puyol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras met een sublieme pass. Lohy met een sublieme pass. Puyol is nu in balbezit. Puyol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:20

78e minuut.
Venneri probeert naar een medespeler te passen. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras speelt de bal door. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stricchiola met een harde bal richting middenveld. García Carreras kopt de bal weg. Klungelig pakt Lazzarini de bal. Puyol rent richting de bal. Puyol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Puyol geeft een hoge lob. García Carreras kopt de bal weg. Podobiński is nu in balbezit. Podobiński geeft een lange en hoge pass. Puyol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:21

89e minuut.
Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Puyol rent richting de bal. Podobiński rent richting de bal. Podobiński haalt uit met een fantastische trap. Stricchiola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masked 11 83%, Dragon Fly 17%.
FC Masked 11 - Dragon Fly 0:22