Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brutal Deluxe Manchester Ovest
442stretto Tactiek News
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 43.9
slecht Schieten solide
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Buoro rent richting de bal. Buoro passt de bal in één keer door. Janošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoli onderschept slim de pass. Pozzoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Eftimescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crociani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Reich de bal. Reich geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Buoro speelt de bal door. Crociani geeft de bal voor. Heffernan rent richting de bal. Pozzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Pozzoli schiet op doel. Dobias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Pastor rent richting de bal. Crociani bereikt de bal nog maar net als eerste. Catale bereikt de bal nog maar net als eerste. Crociani onderschept slim de pass. Crociani geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Crociani rent richting de bal. Crociani geeft een lange en hoge pass. Heffernan heeft problemen om de bal te vangen. Pozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Morgnoni is nu in balbezit. Morgnoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Carlesso is nu in balbezit. Carlesso passt de bal zonder na te denken. Mikołajski heeft problemen om de bal te vangen. Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blyacha met een snelle inworp. Klungelig pakt Janošević de bal. Pozzoli onderschept slim de pass. Pozzoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Buoro speelt de bal door. Morgnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgnoni passt de bal met de wreef. Pozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoli draait met de bal, schiet en ... Dobias bokst de bal weg.

43e minuut.
Eftimescu is nu in balbezit. Morgnoni begaat een overtreding. Eftimescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Catale met een snel genomen vrije trap. Caggeggi kopt de bal weg. Crociani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morgnoni de bal. Morgnoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Reich is nu in balbezit. Reich geeft een lange en hoge pass. Pozzoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Eftimescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutal Deluxe - Manchester Ovest 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutal Deluxe 85%, Manchester Ovest 15%.
Brutal Deluxe - Manchester Ovest 0:1

55e minuut.
Morgnoni rent richting de bal. Morgnoni speelt de bal door. Janošević rent richting de bal. Pozzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Pozzoli haalt uit met een fantastische trap. Dobias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eftimescu heeft problemen om de bal te vangen. Morgnoni is nu in balbezit. Morgnoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutal Deluxe - Manchester Ovest 0:2

62e minuut.
Morgnoni schiet op doel. Eftimescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crociani neemt de hoekschop. Pozzoli springt en kopt de bal. Dobias bokst de bal weg.

63e minuut.
Klungelig pakt Pozzoli de bal. Buoro speelt de bal door. Crociani speelt de bal door. Morgnoni rent richting de bal. Morgnoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crociani onderschept slim de pass. Crociani passt de bal in één keer door. Daar is Reich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Crociani rent richting de bal. Reich bereikt de bal nog maar net als eerste. Reich passt de bal in één keer door. Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Morgnoni verovert de bal door een tackle van achteren. Crociani probeert naar een medespeler te passen. Reich probeert naar een medespeler te passen. Pozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoli draait met de bal, schiet en ... Dobias bokst de bal weg.

74e minuut.
Buoro speelt de bal door. Morgnoni rent richting de bal. Morgnoni passt de bal zonder na te denken. Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli passt de bal in één keer door. Richardson probeert de bal met de borst te controleren. Morgnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgnoni draait met de bal, schiet en ... Dobias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Crociani controleert de bal met de borst. Crociani speelt de bal door. Pozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutal Deluxe - Manchester Ovest 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutal Deluxe 80%, Manchester Ovest 20%.
Brutal Deluxe - Manchester Ovest 0:3