Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: Foro Boario
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32000
GSA Salentina F.C.
gsa1 Tactiek 5DEF ALAD
54% Balbezit 46%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60 gemiddelde waardering 60.7
very good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Siva bereikt de bal nog maar net als eerste. Siva geeft een hoge lob. Vega controleert de bal met de borst. Anderton rent richting de bal. Anderton draait met de bal, schiet en ... Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rendón met de inworp. Tudecki is nu in balbezit. Gaţu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tudecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Urquia neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Való speelt de bal door. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Toksözlü de bal. Toksözlü schiet op doel. Salgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - Salentina F.C. 0:1

28e minuut.
Leijh passt de bal in één keer door. Siva bereikt de bal nog maar net als eerste. Siva met een sublieme pass. Toksözlü heeft problemen om de bal te vangen. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - Salentina F.C. 0:2

31e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu onderschept slim de pass. Ţicleanu passt de bal zonder na te denken. Anderton rent richting de bal. Anderton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Leijh met de inworp. Való is nu in balbezit. Való passt de bal in één keer door. Anderton is nu in balbezit. Anderton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 64%, Salentina F.C. 36%.
GSA - Salentina F.C. 0:2

61e minuut.
Siva passt de bal zonder na te denken. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü passt de bal in één keer door. Anderton rent richting de bal. Anderton schiet op doel. Salgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Gucik onderschept slim de pass. Gucik geeft een lange en hoge pass. Siva kopt de bal weg. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Danecki onderschept slim de pass. Danecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Való met de inworp. Leijh geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Toksözlü kopt de bal weg. Siva is nu in balbezit. Siva geeft een hoge lob. Anderton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - Salentina F.C. 0:3

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Paan speelt de bal door. Siva bereikt de bal nog maar net als eerste. Siva speelt de bal door. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton haalt uit met een fantastische trap. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 66%, Salentina F.C. 34%.
GSA - Salentina F.C. 0:3