Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: BALLA COI LUPI
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15593
BALLA COI LUPI Vieni avanti Molinaro
1@ Tactiek 3-5-2 new 2
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 63.1
solide Schieten formidabel
goed Passen formidabel
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Daar is Barragán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demli speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bluzmanas de bal onder controle te krijgen. Barragán rent richting de bal. Barragán draait met de bal, schiet en ... Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Siciliani onderschept slim de pass. Siciliani geeft een hoge lob. Barragán is nu in balbezit. Barragán schiet op doel. Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vieni avanti Molinaro 0:1

20e minuut.
Fuchs speelt de bal door. Barragán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apostolov. Apostolov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Fuchs met een sublieme pass. Durmuş heeft problemen om de bal te vangen. Durmuş met een sublieme pass. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Hollós met een sublieme pass. Fuchs speelt de bal door. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane draait met de bal, schiet en ... Corona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vieni avanti Molinaro 0:2

32e minuut.
Barragán speelt de bal door. Ercin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercin passt de bal zonder na te denken. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 57%, Vieni avanti Molinaro 43%.
BALLA COI LUPI - Vieni avanti Molinaro 0:2

46e minuut.
Stergiou komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Stufosu met een sublieme pass. Barragán rent richting de bal. Bluzmanas is nu in balbezit. Stergiou onderschept slim de pass. Stergiou draait met de bal, schiet en ... Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Barragán is nu in balbezit. Barragán passt de bal zonder na te denken. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou schiet op doel. Corona probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stufosu probeert naar een medespeler te passen. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bluzmanas is nu in balbezit. Stergiou verovert de bal door een tackle van achteren. Stergiou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vatisell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stergiou. Vatisell raakt geblesseerd tijdens het duel. Rivellino komt het veld opgelopen. Szatanik komt het veld opgelopen. Šejka wilt de vrije trap nemen. Pufleanu bokst de bal weg. Siciliani kopt de bal weg. Calafate geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 46%, Vieni avanti Molinaro 54%.
BALLA COI LUPI - Vieni avanti Molinaro 0:2