Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: Fottiti Greg
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18946
Manchester Ovest Dragon Fly
News Tactiek Juventus
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
65.1 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Gagnidze maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka begaat een overtreding. Pestka krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kołakowski kopt de bal weg. Viktorsson rent richting de bal. Quang Thuận is nu in balbezit. Quang Thuận schiet op doel. Korteschiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Ovest - Dragon Fly 1:0

32e minuut.
Quang Thuận is nu in balbezit. Quang Thuận passt de bal met de wreef. Viktorsson met een sublieme pass. Quang Thuận is nu in balbezit. Quang Thuận draait met de bal, schiet en ... Korteschiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Ovest - Dragon Fly 2:0

39e minuut.
Dragomirov passt de bal zonder na te denken. Bujok met een sublieme pass. Couton rent richting de bal. Quang Thuận rent richting de bal. Quang Thuận schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pařík rent richting de bal. Pařík geeft de bal voor. Quang Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thuận haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Ovest 28%, Dragon Fly 72%.
Manchester Ovest - Dragon Fly 2:0

57e minuut.
Tormoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormoud passt de bal in één keer door. Dragomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirov geeft een hoge lob. Couton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Ovest - Dragon Fly 3:0

68e minuut.
Quang Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thuận geeft een hoge lob. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton schiet op doel. Korteschiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Ovest - Dragon Fly 4:0

68e minuut.
Karanović komt het veld opgelopen. Rezner komt het veld opgelopen. Vaismanas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elisiário komt het veld opgelopen. Lacraia komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lacraia speelt de bal door. Klungelig pakt Quang Thuận de bal. Əmircanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Əmircanov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Əmircanov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Bujok speelt de bal door. Daar is Koźlarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacraia is nu in balbezit. Lacraia draait met de bal, schiet en ... Korteschiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Quang Thuận rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Ovest - Dragon Fly 5:0

85e minuut.
Rezner rent richting de bal. Koźlarz rent richting de bal. Quang Thuận onderschept slim de pass. Quang Thuận schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Ovest - Dragon Fly 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Ovest 25%, Dragon Fly 75%.
Manchester Ovest - Dragon Fly 6:0