Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salentina F.C. HoldFast s.c. 2005
5DEF ALAD Tactiek MoNo_PrO III°
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
64.8 gemiddelde waardering 60.8
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Siva rent richting de bal. Siva geeft de bal voor. Paan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paan schiet op doel. Marcucci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - HoldFast s.c. 2005 1:0

13e minuut.
Silverstein probeert naar een medespeler te passen. Leijh geeft de bal voor. Paan rent richting de bal. Paan draait met de bal, schiet en ... Marcucci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Anderton is nu in balbezit. Campise is nu in balbezit. Campise passt de bal in één keer door. Leijh geeft een lange en hoge pass. Paan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ţicleanu onderschept slim de pass. Ţicleanu passt de bal met de wreef. Siva rent richting de bal. Siva geeft een lange en hoge pass. Anderton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - HoldFast s.c. 2005 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salentina F.C. 46%, HoldFast s.c. 2005 54%.
Salentina F.C. - HoldFast s.c. 2005 2:0

47e minuut.
Leijh passt de bal in één keer door. Való probeert naar een medespeler te passen. Siva bereikt de bal nog maar net als eerste. Siva geeft een lange en hoge pass. Anderton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gaszyński met een harde bal richting middenveld. Anderton kopt de bal weg. Finamore bereikt de bal nog maar net als eerste. Paan onderschept slim de pass. Paan schiet op doel. Marcucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Daar is Leijh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leijh speelt de bal door. Való geeft een hoge lob. Anderton rent richting de bal. Anderton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - HoldFast s.c. 2005 3:0

56e minuut.
Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton passt de bal met de wreef. Paan is nu in balbezit. Paan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Finamore de bal onder controle te krijgen. Marcucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - HoldFast s.c. 2005 4:0

68e minuut.
Inworp. Biesmans komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Savello geeft een hoge lob. Inworp. Való zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leijh speelt de bal door. Való geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Searles verovert de bal door een tackle van achteren. Searles geeft een lange en hoge pass. Paan is nu in balbezit. Paan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - HoldFast s.c. 2005 5:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toksözlü komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Siva rent richting de bal. Siva geeft een lange en hoge pass. Anderton rent richting de bal. Anderton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - HoldFast s.c. 2005 6:0

85e minuut.
Siva bereikt de bal nog maar net als eerste. Siva passt de bal in één keer door. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - HoldFast s.c. 2005 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salentina F.C. 45%, HoldFast s.c. 2005 55%.
Salentina F.C. - HoldFast s.c. 2005 7:0