Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L.A. Cagliarifornia GSA
prova makkix +su Tactiek gsa1
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazos speelt de bal door. Rendón is nu in balbezit. Rendón geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Campani rent richting de bal. Campani passt de bal in één keer door. Duflanne geeft een hoge lob. Pietras rent richting de bal. Pietras haalt uit met een fantastische trap. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rendón met de inworp. Tudecki rent richting de bal. Tudecki haalt uit met een fantastische trap. Lathouwers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Isierte probeert naar een medespeler te passen. Pandolfi probeert naar een medespeler te passen. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras schiet op doel. Salgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Menu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rendón met een snelle inworp. Tudecki is nu in balbezit. Tudecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A. Cagliarifornia 53%, GSA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L.A. Cagliarifornia - GSA 0:0

52e minuut.
Pandolfi is nu in balbezit. Pandolfi passt de bal met de wreef. Trocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocki draait met de bal, schiet en ... Salgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - GSA 1:0

54e minuut.
De Carvalho geeft een hoge lob. Inworp. Kyriazos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trocki rent richting de bal. Trocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Selić met een sublieme pass. Rendón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isierte. Isierte krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kyriazos rent richting de bal. Kyriazos met een sublieme pass. Oswos is nu in balbezit. Urquia onderschept slim de pass. Urquia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Oswos verovert de bal door een tackle van achteren. Oswos speelt de bal door. Duflanne rent richting de bal. Duflanne geeft een hoge lob. Pietras krijgt zijn hoofd ertegen. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Oswos geeft de bal voor. Klungelig pakt Vega de bal. Vega geeft een hoge lob. Tudecki rent richting de bal. Tudecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tudecki geeft een hoge lob. De Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kyriazos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urquia krijgt zijn hoofd ertegen. Lathouwers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Menu de bal. Tudecki is nu in balbezit. Tudecki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
L.A. Cagliarifornia - GSA 1:1

78e minuut.
Duflanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duflanne probeert naar een medespeler te passen. Danecki met een sublieme pass. Daar is Pietras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - GSA 2:1

87e minuut.
Duflanne kopt de bal weg. Williamson rent richting de bal. Trocki onderschept slim de pass. Trocki schiet op doel. Salgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Cagliarifornia - GSA 3:1

87e minuut.
Urquia is nu in balbezit. Tudecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isierte. Tudecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Selić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A. Cagliarifornia 48%, GSA 52%.
L.A. Cagliarifornia - GSA 3:1