Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieni avanti Molinaro Titanio Ossidato
3-5-2 new 2 Tactiek The Walhalla
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 58
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Ercin passt de bal zonder na te denken. Natoli is nu in balbezit. Natoli passt de bal zonder na te denken. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barragán rent richting de bal. Natoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barragán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ercin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gremista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Titanio Ossidato 1:0

16e minuut.
Hollós geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzanka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dusolie rent richting de bal. Dusolie schiet op doel. Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Barragán met een sublieme pass. Stergiou heeft problemen om de bal te vangen. Barragán is nu in balbezit. Barragán schiet op doel. Gremista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Titanio Ossidato 2:0

32e minuut.
Hollós passt de bal in één keer door. Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu passt de bal in één keer door. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gremista maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gremista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Haukilahti rent richting de bal. Farag onderschept slim de pass. Farag speelt de bal door. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 36%, Titanio Ossidato 64%.
Vieni avanti Molinaro - Titanio Ossidato 2:0

46e minuut.
Mane onderschept slim de pass. Mane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Finotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stergiou verovert de bal door een tackle van achteren. Stergiou draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Titanio Ossidato 3:0

48e minuut.
Fuchs met een snelle inworp. Hollós is nu in balbezit. Hollós passt de bal in één keer door. Daar is Barragán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barragán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Mane de bal. Stergiou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mane. Mane krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Mane probeert naar een medespeler te passen. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka passt de bal in één keer door. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Natoli is nu in balbezit. Natoli passt de bal met de wreef. Haukilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercin onderschept slim de pass. Ercin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Condeescu verovert de bal door een tackle van achteren. Condeescu probeert naar een medespeler te passen. Farag probeert naar een medespeler te passen. Barragán is nu in balbezit. Barragán schiet op doel. Paal! Floruţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Natoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán schiet op doel. Gremista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
van de Kasteele met een sublieme pass. Klungelig pakt Astorino de bal. Siciliani probeert naar een medespeler te passen. Ercin rent richting de bal. Barragán geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ercin speelt de bal door. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino passt de bal in één keer door. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ercin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haukilahti. Ercin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ercin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barragán maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Szatanik komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mane kopt de bal weg. Fuchs rent richting de bal. Fuchs passt de bal zonder na te denken. Szatanik rent richting de bal. Szatanik schiet op doel. Gremista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Stufosu heeft problemen om de bal te vangen. Stufosu met een sublieme pass. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs geeft een lange en hoge pass. Barragán springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Astorino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rebane komt het veld opgelopen. Rivellino komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Finotto geeft een lange en hoge pass. Condeescu kopt de bal weg. Daar is Szatanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szatanik schiet op doel. Gremista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 31%, Titanio Ossidato 69%.
Vieni avanti Molinaro - Titanio Ossidato 3:0