Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Masked 11 Manchester Ovest
Normal Tactiek News
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 46.4
slecht Schieten goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Crociani met een sublieme pass. Gerosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerosa passt de bal in één keer door. Morgnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgnoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Pozzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozzoli speelt de bal door. Morgnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgnoni draait met de bal, schiet en ... Stricchiola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Buoro is nu in balbezit. Pozzoli is nu in balbezit. Crociani speelt de bal door. Morgnoni is nu in balbezit. Morgnoni draait met de bal, schiet en ... Stricchiola bokst de bal weg.

9e minuut.
Masì geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crociani met de inworp. Pozzoli kan de bal niet met de borst controleren. Pozzoli geeft een hoge lob. Stricchiola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Carlesso geeft een lange en hoge pass. Crociani speelt de bal door. Morgnoni is nu in balbezit. Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Manchester Ovest 0:1

20e minuut.
Morgnoni is nu in balbezit. Morgnoni probeert naar een medespeler te passen. Pozzoli rent richting de bal. Pozzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Manchester Ovest 0:2

22e minuut.
Crociani is nu in balbezit. Crociani geeft een lange en hoge pass. Morgnoni heeft problemen om de bal te vangen. Morgnoni draait met de bal, schiet en ... Stricchiola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Manchester Ovest 0:3

29e minuut.
Morgnoni is nu in balbezit. Morgnoni passt de bal zonder na te denken. Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli schiet op doel. Stricchiola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Gerosa kopt de bal weg. Morgnoni is nu in balbezit. Foti is nu in balbezit. Morgnoni onderschept slim de pass. Morgnoni draait met de bal, schiet en ... Stricchiola bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Pozzoli rent richting de bal. Francalancia begaat een overtreding. Pozzoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Gerosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pozzoli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Turoni speelt de bal door. Stricchiola kan de bal niet met de borst controleren. Morgnoni rent richting de bal. Morgnoni schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Manchester Ovest 0:4

39e minuut.
Gerosa passt de bal zonder na te denken. Buoro is nu in balbezit. Buoro passt de bal zonder na te denken. Morgnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgnoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Caggeggi de bal. Ripari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morgnoni de bal. Morgnoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masked 11 85%, Manchester Ovest 15%.
FC Masked 11 - Manchester Ovest 0:4

52e minuut.
Francalancia is nu in balbezit. Pozzoli onderschept slim de pass. Crociani met een sublieme pass. Daar is Morgnoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgnoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Crociani kopt de bal weg. Francalancia heeft problemen om de bal te vangen. Nero rent richting de bal. Crociani rent richting de bal. Crociani geeft een hoge lob. Paal! Stricchiola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Francalancia met de inworp. Daar is Nero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masì is nu in balbezit. Masì geeft een lange en hoge pass. Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Turoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Turoni geeft een lange en hoge pass. Bassetti kopt de bal weg. Daar is Venneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerosa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Manchester Ovest 0:5

66e minuut.
Caggeggi geeft een hoge lob. Turoni rent richting de bal. Gerosa onderschept slim de pass. Morgnoni rent richting de bal. Morgnoni haalt uit met een fantastische trap. Stricchiola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Klungelig pakt Nero de bal. Buoro onderschept slim de pass. Buoro passt de bal in één keer door. Pozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Manchester Ovest 0:6

72e minuut.
Ripari kan de bal niet met de borst controleren. Ripari geeft de bal voor. Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli draait met de bal, schiet en ... Masì probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crociani neemt de hoekschop. Klungelig pakt Foti de bal. Morgnoni rent richting de bal. Morgnoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Manchester Ovest 0:7

77e minuut.
Gerosa passt de bal met de wreef. Morgnoni rent richting de bal. Morgnoni passt de bal in één keer door. Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fatemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crociani heeft problemen om de bal te vangen. Crociani geeft een lange en hoge pass. Morgnoni krijgt zijn hoofd ertegen. Masì probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stricchiola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Doeltrap. Stricchiola met een harde bal richting middenveld. Francalancia kopt de bal weg. Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Fatemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buoro is nu in balbezit. Buoro passt de bal met de wreef. Pozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masked 11 - Manchester Ovest 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masked 11 82%, Manchester Ovest 18%.
FC Masked 11 - Manchester Ovest 0:8