Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Fly Brutal Deluxe
2DefMid Tactiek 442stretto
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 27
excellent Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Kündig passt de bal zonder na te denken. Zhaozhi rent richting de bal. Zhaozhi passt de bal zonder na te denken. Puyol is nu in balbezit. Puyol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaozhi rent richting de bal. Zhaozhi geeft een hoge lob. Puyol rent richting de bal. Puyol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
García Carreras geeft de bal voor. del Puente speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Podobiński zal de hoekschop nemen. Puyol krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Puyol verovert de bal door een tackle van achteren. Puyol passt de bal zonder na te denken. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras schiet op doel. Çapanoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Brutal Deluxe 1:0

13e minuut.
Podobiński probeert naar een medespeler te passen. García Carreras rent richting de bal. García Carreras probeert naar een medespeler te passen. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Brutal Deluxe 2:0

16e minuut.
Heffernan bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras onderschept slim de pass. García Carreras passt de bal in één keer door. Puyol is nu in balbezit. Puyol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zhaozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaozhi passt de bal in één keer door. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol schiet op doel. Çapanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Brutal Deluxe 3:0

30e minuut.
García Carreras probeert naar een medespeler te passen. Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig geeft de bal voor. Puyol is nu in balbezit. Puyol draait met de bal, schiet en ... Çapanoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Puyol is nu in balbezit. Blyacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol verovert de bal door een tackle van achteren. Puyol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Podobiński met een snelle inworp. Catale verovert de bal door een tackle van achteren. García Carreras is nu in balbezit. García Carreras haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert del Puente de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
García Carreras passt de bal met de wreef. Zhaozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaozhi passt de bal met de wreef. Podobiński rent richting de bal. Podobiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 27%, Brutal Deluxe 73%.
Dragon Fly - Brutal Deluxe 3:0

46e minuut.
García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffernan onderschept slim de pass. Heffernan met een sublieme pass. Brook bereikt de bal nog maar net als eerste. Brook schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kündig speelt de bal door. García Carreras rent richting de bal. García Carreras met een sublieme pass. Puyol rent richting de bal. Puyol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podobiński rent richting de bal. Podobiński draait met de bal, schiet en ... Çapanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Brutal Deluxe 4:0

52e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Əmircanov verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov speelt de bal door. Puyol rent richting de bal. Puyol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Brutal Deluxe 5:0

55e minuut.
Catale met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikołajski de bal. Podobiński speelt de bal door. Daar is Puyol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puyol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Brutal Deluxe 6:0

58e minuut.
Koźlarz kopt de bal weg. Kündig controleert de bal met de borst. Kündig passt de bal in één keer door. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Brutal Deluxe 7:0

60e minuut.
Podobiński passt de bal zonder na te denken. Kündig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kündig geeft de bal voor. Puyol is nu in balbezit. Puyol schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
García Carreras geeft een lange en hoge pass. Daar is Catale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podobiński speelt de bal door. Puyol heeft problemen om de bal te vangen. Puyol haalt uit met een fantastische trap. Çapanoğlu bokst de bal weg.

81e minuut.
Daar is Kündig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kündig geeft een lange en hoge pass. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Brutal Deluxe 8:0

86e minuut.
Zhaozhi passt de bal in één keer door. García Carreras geeft een hoge lob. Puyol is nu in balbezit. Puyol haalt uit met een fantastische trap. Çapanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Brutal Deluxe 9:0

89e minuut.
Zhaozhi probeert naar een medespeler te passen. Podobiński rent richting de bal. Podobiński geeft een lange en hoge pass. Puyol rent richting de bal. Puyol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - Brutal Deluxe 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 32%, Brutal Deluxe 68%.
Dragon Fly - Brutal Deluxe 10:0