Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieni avanti Molinaro L.A. Cagliarifornia
3-5-2 new 2 Tactiek prova makkix +su
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
66.8 gemiddelde waardering 62.2
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Ercin rent richting de bal. Ercin passt de bal met de wreef. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán draait met de bal, schiet en ... Lathouwers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - L.A. Cagliarifornia 1:0

22e minuut.
Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu onderschept slim de pass. Stufosu speelt de bal door. Barragán is nu in balbezit. Barragán schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Isierte speelt de bal door. Pandolfi is nu in balbezit. Pandolfi met een sublieme pass. Pietras rent richting de bal. Pietras haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pietras kopt de bal weg. Daar is Pandolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandolfi passt de bal in één keer door. Pietras rent richting de bal. Pietras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Hollós kopt de bal weg. Stufosu rent richting de bal. Stufosu passt de bal zonder na te denken. Stergiou is nu in balbezit. Stergiou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 50%, L.A. Cagliarifornia 50%.
Vieni avanti Molinaro - L.A. Cagliarifornia 1:0

46e minuut.
Trocki met een sublieme pass. Pietras heeft problemen om de bal te vangen. Fuchs maakt een afschuwelijke overtreding. Fuchs krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Stergiou is nu in balbezit. De Carvalho begaat een overtreding. Stergiou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ercin komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Pavković de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fuchs zal de hoekschop nemen. Menu heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fuchs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stergiou maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Campani passt de bal zonder na te denken. Pandolfi rent richting de bal. Pandolfi probeert naar een medespeler te passen. Pietras rent richting de bal. Pietras schiet op doel. Pufleanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vieni avanti Molinaro - L.A. Cagliarifornia 1:1

52e minuut.
Ercin bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carvalho rent richting de bal. Barragán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barragán krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Duflanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duflanne passt de bal met de wreef. Trocki rent richting de bal. Trocki draait met de bal, schiet en ... Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - L.A. Cagliarifornia 1:2

61e minuut.
Isierte passt de bal zonder na te denken. Pandolfi is nu in balbezit. Pandolfi geeft een lange en hoge pass. Trocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Pufleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - L.A. Cagliarifornia 1:3

63e minuut.
Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocki is nu in balbezit. Barragán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barragán krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Stergiou rent richting de bal. Isierte begaat een overtreding. Stergiou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ercin met een snel genomen vrije trap. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiou draait met de bal, schiet en ... Lathouwers bokst de bal weg.

81e minuut.
Ercin met de inworp. Stufosu is nu in balbezit. Stufosu probeert naar een medespeler te passen. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 46%, L.A. Cagliarifornia 54%.
Vieni avanti Molinaro - L.A. Cagliarifornia 1:3