Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: ROBY BAGGIO
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 30856
A.C.POKER cbs milan
R.Baggio Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Morig geeft een hoge lob. Daar is Silveirinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galizia rent richting de bal. Giorgini is nu in balbezit. Giorgini draait met de bal, schiet en ... De Anda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De Anda met een harde bal richting middenveld. Massaro heeft problemen om de bal te vangen. Morettini speelt de bal door. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia haalt uit met een fantastische trap. De Anda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Verhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Verhulst met een sublieme pass. Giorgini rent richting de bal. Giorgini passt de bal met de wreef. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bochdalek passt de bal in één keer door. Grulski is nu in balbezit. Grulski met een sublieme pass. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bochdalek rent richting de bal. Bochdalek passt de bal zonder na te denken. Verhulst geeft een lange en hoge pass. Giorgini rent richting de bal. Giorgini schiet op doel. De Anda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.POKER 43%, cbs milan 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C.POKER - cbs milan 0:0

46e minuut.
Benzone komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wlisłocki passt de bal met de wreef. Massaro is nu in balbezit. Massaro probeert naar een medespeler te passen. Galizia rent richting de bal. Galizia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Grulski passt de bal in één keer door. Minello bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wlisłocki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Minello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nespoli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cardone geeft de bal voor. Inworp. Minello met een snelle inworp. Grulski geeft de bal voor. Stylak krijgt zijn hoofd ertegen. Manzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Minello rent richting de bal. Minello geeft een hoge lob. Stylak kopt de bal weg. Kowalczuk rent richting de bal. Kowalczuk draait met de bal, schiet en ... Manzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Nespoli met de inworp. Massaro kan de bal niet met de borst controleren. Grulski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nespoli komt bij de bal en schiet. De Anda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu begaat een overtreding. Giorgini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Massaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galizia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Benzone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benzone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylak met een sublieme pass. Kowalczuk rent richting de bal. Kowalczuk draait met de bal, schiet en ... Manzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.POKER 57%, cbs milan 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C.POKER - cbs milan 0:0