Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: Parque Palermo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21474
Adelante Palermo Aliumana Fenikso
xrs-1PS-ul Tactiek Il Modellino
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
65.3 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


25e minuut.
Kojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojić passt de bal met de wreef. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Aliumana Fenikso 1:0

32e minuut.
Káposzta onderschept slim de pass. Káposzta passt de bal zonder na te denken. Szilágyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilágyi schiet op doel. Agius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adelante Palermo - Aliumana Fenikso 1:1

35e minuut.
Budeš verovert de bal door een tackle van achteren. Budeš geeft de bal voor. Comodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojić onderschept slim de pass. Kojić draait met de bal, schiet en ... Alvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 39%, Aliumana Fenikso 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adelante Palermo - Aliumana Fenikso 1:1

47e minuut.
Comodoro geeft een lange en hoge pass. Delgado kopt de bal weg. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki schiet op doel. Alvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Aliumana Fenikso 2:1

49e minuut.
Banu is nu in balbezit. Norris rent richting de bal. Norris passt de bal in één keer door. Szilágyi is nu in balbezit. Szilágyi haalt uit met een fantastische trap. Agius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Becser verovert de bal door een tackle van achteren. Becser geeft de bal voor. Szilágyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilágyi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Roldi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp met een sublieme pass. Kojić rent richting de bal. Żywicki rent richting de bal. Żywicki haalt uit met een fantastische trap. Alvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hesp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Aliumana Fenikso 3:1

74e minuut.
Hesp geeft een hoge lob. Becser is nu in balbezit. Valeriano onderschept slim de pass. Valeriano haalt uit met een fantastische trap. Comodoro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kojić stond buitenspel. Giménez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 46%, Aliumana Fenikso 54%.
Adelante Palermo - Aliumana Fenikso 3:1