Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: Pri-Pri Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2700
Pri-Pri Herta Vernello ASD
luca 343 Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
51.1 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Break Point passt de bal met de wreef. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu passt de bal zonder na te denken. De Meza is nu in balbezit. De Meza draait met de bal, schiet en ... Paulson bokst de bal weg. De Meza geeft de bal voor. Klungelig pakt Pasquadibisceglie de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Meza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Engel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Koprivarov onderschept slim de pass. Koprivarov geeft een lange en hoge pass. De Meza is nu in balbezit. De Meza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pasquadibisceglie speelt de bal door. De Meza rent richting de bal. De Meza speelt de bal door. Piech is nu in balbezit. Piech haalt uit met een fantastische trap. Paulson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Giergiel rent richting de bal. Wałęsa verovert de bal door een tackle van achteren. Wałęsa passt de bal in één keer door. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 45%, Herta Vernello ASD 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pri-Pri - Herta Vernello ASD 0:0

51e minuut.
De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meza passt de bal zonder na te denken. Engel is nu in balbezit. Engel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Herta Vernello ASD 0:1

61e minuut.
Klungelig pakt Wałęsa de bal. Wałęsa passt de bal met de wreef. Rębacz met een sublieme pass. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap. Jerlicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Opaliński speelt de bal door. Rębacz rent richting de bal. Wałęsa speelt de bal door. Simashko is nu in balbezit. Simashko draait met de bal, schiet en ... Jerlicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quang Hữu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Radini rent richting de bal. Voinescu probeert naar een medespeler te passen. Simashko is nu in balbezit. Simashko draait met de bal, schiet en ... Jerlicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Douglas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buitenspel voor Engel. Goede buitenspelval van de verdediging. Mastromarino komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Opaliński de bal. Opaliński geeft de bal voor. Giergiel controleert de bal met de borst. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko schiet op doel. Jerlicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Doeltrap. Chwiałkowski komt het veld opgelopen. Naumović komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Douglas geeft de bal voor. Romeo Moreno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Meza is nu in balbezit. De Meza haalt uit met een fantastische trap. Paulson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Romeo Moreno neemt vlug de vrije trap. Douglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douglas geeft een lange en hoge pass. De Meza kopt de bal weg. Engel is nu in balbezit. Paulson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Herta Vernello ASD 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 51%, Herta Vernello ASD 49%.
Pri-Pri - Herta Vernello ASD 0:2