Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: piacenza sokker
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 24000
piacenza sokker Montesardo
DCC5 Tactiek 4132 torneo
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Beerensen heeft problemen om de bal te vangen. Motzo is nu in balbezit. Grabowski is nu in balbezit. Grabowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mahi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - Montesardo 0:1

8e minuut.
Korzeniewski passt de bal in één keer door. Motzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavich. Pavich krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bok geeft de bal voor. Jõgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Motzo is nu in balbezit. Motzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - Montesardo 0:2

22e minuut.
Motzo kopt de bal weg. Daar is Calderoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grabowski haalt uit met een fantastische trap. Vagué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - Montesardo 0:3

24e minuut.
Zwierzchowski probeert naar een medespeler te passen. Bok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bok speelt de bal door. Motzo is nu in balbezit. Motzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mahi kopt de bal weg. Maxwell is nu in balbezit. Kłak onderschept slim de pass. Kłak heeft problemen om de bal te vangen. Kłak draait met de bal, schiet en ... Cerna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Villa Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - Montesardo 1:3

45e minuut.
Pavich rent richting de bal. Pavich probeert naar een medespeler te passen. Kłak rent richting de bal. Kłak haalt uit met een fantastische trap. Cerna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - Montesardo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: piacenza sokker 65%, Montesardo 35%.
piacenza sokker - Montesardo 2:3

50e minuut.
Tallote is nu in balbezit. Jõgi is nu in balbezit. Tallote tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tallote krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Motzo schiet op doel. Klungelig pakt Mahi de bal. Motzo rent richting de bal. Motzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Inworp. Hennessey komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zwierzchowski met een sublieme pass. Tallote rent richting de bal. Tallote passt de bal zonder na te denken. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap. Vagué kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Calderoni verovert de bal door een tackle van achteren. Calderoni geeft de bal voor. Klungelig pakt Nolis de bal. Villa Sánchez rent richting de bal. Villa Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Hennessey onderschept slim de pass. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Motzo heeft problemen om de bal te vangen. Motzo draait met de bal, schiet en ... Vagué werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
piacenza sokker - Montesardo 2:4

89e minuut.
Calderoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hennessey met een snelle inworp. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: piacenza sokker 55%, Montesardo 45%.
piacenza sokker - Montesardo 2:4