Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: cbs milan Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23883
cbs milan Real Conca
433 Tactiek 532mio
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 48.1
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Jacquet de bal onder controle te krijgen. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez passt de bal zonder na te denken. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Anasiak rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón speelt de bal door. Tyfos rent richting de bal. Tyfos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Real Conca 0:1

15e minuut.
Righetto geeft een lange en hoge pass. Anasiak is nu in balbezit. de Condé onderschept slim de pass. de Condé draait met de bal, schiet en ... De Anda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Real Conca 0:2

19e minuut.
Otero is nu in balbezit. Otero probeert naar een medespeler te passen. de Condé rent richting de bal. de Condé haalt uit met een fantastische trap. De Anda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Jacquet de bal. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez passt de bal in één keer door. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bochdalek verovert de bal door een tackle van achteren. Bochdalek geeft een lange en hoge pass. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Real Conca 1:2

27e minuut.
Yankvtray verovert de bal door een tackle van achteren. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos met een sublieme pass. de Condé is nu in balbezit. de Condé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón passt de bal in één keer door. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos onderschept slim de pass. Tyfos schiet op doel. De Anda bokst de bal weg.

38e minuut.
Bochdalek is nu in balbezit. Perez onderschept slim de pass. Perez passt de bal in één keer door. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Real Conca 1:3

40e minuut.
Anasiak geeft een hoge lob. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jacquet krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gorzkowicz rent richting de bal. Gorzkowicz passt de bal met de wreef. Jacquet met een sublieme pass. Tyfos rent richting de bal. Tyfos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 65%, Real Conca 35%.
cbs milan - Real Conca 1:3

46e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón passt de bal met de wreef. de Condé rent richting de bal. de Condé haalt uit met een fantastische trap. De Anda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. de Condé is nu in balbezit. de Condé draait met de bal, schiet en ... De Anda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Real Conca 1:4

52e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. de Condé is nu in balbezit. Alarcón met een sublieme pass. Tyfos rent richting de bal. Tyfos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Comin met een sublieme pass. Perez kan de bal niet met de borst controleren. Perez passt de bal in één keer door. Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
de Condé met een sublieme pass. Tyfos rent richting de bal. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Švec de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuleczka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Minello geeft een hoge lob. Perez kopt de bal weg. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos onderschept slim de pass. Tyfos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jacquet rent richting de bal. Jacquet passt de bal met de wreef. Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Real Conca 1:5

76e minuut.
Inworp. Adasme komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez passt de bal in één keer door. Manavoğlu probeert naar een medespeler te passen. Stylak is nu in balbezit. Stylak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Minello bereikt de bal nog maar net als eerste. Minello geeft de bal voor. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... Tur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Real Conca 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 65%, Real Conca 35%.
cbs milan - Real Conca 2:5