Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: ROBY BAGGIO
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24514
A.C.POKER Nurapolis
R.Baggio Tactiek 352
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
34 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 30.9
very good Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen average


5e minuut.
Pancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaro verovert de bal door een tackle van achteren. Massaro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giorgini de bal. Giorgini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 1:0

7e minuut.
Massaro kopt de bal weg. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini speelt de bal door. Daar is Galizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galizia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giorgini is nu in balbezit. Giorgini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 2:0

9e minuut.
Verhulst heeft problemen om de bal te vangen. Verhulst geeft een hoge lob. Ślifirczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giorgini rent richting de bal. Giorgini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 3:0

14e minuut.
Giorgini kopt de bal weg. Galizia rent richting de bal. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 4:0

16e minuut.
Nadal geeft een lange en hoge pass. Giorgini kopt de bal weg. Galizia heeft problemen om de bal te vangen. Galizia schiet op doel. Mantegazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 5:0

32e minuut.
Di Menna speelt de bal door. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia passt de bal in één keer door. Giorgini rent richting de bal. Giorgini draait met de bal, schiet en ... Mantegazza bokst de bal weg. Klungelig pakt Limonada de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giorgini is nu in balbezit. Giorgini schiet op doel. Crea probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Di Menna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galizia rent richting de bal. Galizia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Verhulst passt de bal in één keer door. Di Menna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Menna passt de bal in één keer door. Galizia is nu in balbezit. Galizia haalt uit met een fantastische trap. Mantegazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Crea de bal. Lamanna rent richting de bal. Giorgini verovert de bal door een tackle van achteren. Giorgini draait met de bal, schiet en ... Mantegazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 6:0

44e minuut.
Giorgini heeft problemen om de bal te vangen. Giorgini geeft de bal voor. Galizia rent richting de bal. Galizia draait met de bal, schiet en ... Mantegazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.POKER 40%, Nurapolis 60%.
A.C.POKER - Nurapolis 7:0

48e minuut.
Kasiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Morettini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morettini met een sublieme pass. Giorgini rent richting de bal. Giorgini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 8:0

51e minuut.
Giorgini kopt de bal weg. Crea controleert de bal met de borst. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia draait met de bal, schiet en ... Mantegazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 9:0

57e minuut.
Di Menna passt de bal in één keer door. Massaro rent richting de bal. Massaro passt de bal zonder na te denken. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 10:0

59e minuut.
Ślifirczyk geeft de bal voor. Morettini kopt de bal weg. Giorgini probeert naar een medespeler te passen. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Vizcarra rent richting de bal. Di Menna onderschept slim de pass. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini is nu in balbezit. Giorgini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Limonada onderschept slim de pass. Limonada geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vizcarra de bal onder controle te krijgen. Giorgini rent richting de bal. Giorgini schiet op doel. Mantegazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lamanna kopt de bal weg. Galhardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verhulst speelt de bal door. Galizia is nu in balbezit. Galizia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giorgini rent richting de bal. Giorgini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 11:0

78e minuut.
Daar is Galhardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giorgini onderschept slim de pass. Galizia is nu in balbezit. Giorgini is nu in balbezit. Giorgini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ślifirczyk heeft problemen om de bal te vangen. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini passt de bal met de wreef. Verhulst rent richting de bal. Verhulst haalt uit met een fantastische trap. Mantegazza bokst de bal weg. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Giorgini kopt de bal weg. Crea heeft problemen om de bal te vangen. Galizia rent richting de bal. Galizia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 12:0

88e minuut.
Cardone geeft een hoge lob. Galizia kopt de bal weg. Klungelig pakt Giorgini de bal. Giorgini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 13:0

90e minuut.
Benzone geeft een hoge lob. Galizia kopt de bal weg. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini draait met de bal, schiet en ... Mantegazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - Nurapolis 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.POKER 23%, Nurapolis 77%.
A.C.POKER - Nurapolis 14:0