Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliumana Fenikso 1.FC Skorpios
Il Modellino Tactiek 532
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Banu passt de bal zonder na te denken. Szilágyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banariuc. Banariuc krijgt een gele kaart. Szilágyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Banu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Káposzta rent richting de bal. Káposzta schiet op doel. Bobola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Norris neemt de hoekschop. Szilágyi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - 1.FC Skorpios 1:0

10e minuut.
Pacan kopt de bal weg. Ivešić is nu in balbezit. Norris onderschept slim de pass. Norris met een sublieme pass. Káposzta rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Norris neemt de hoekschop. Szilágyi is nu in balbezit. Szilágyi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ələkbərov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - 1.FC Skorpios 2:0

13e minuut.
Norris bereikt de bal nog maar net als eerste. Norris geeft een lange en hoge pass. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta onderschept slim de pass. Káposzta schiet op doel. Bobola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Fetiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Káposzta rent richting de bal. Káposzta probeert naar een medespeler te passen. Szilágyi rent richting de bal. Szilágyi haalt uit met een fantastische trap. Bobola bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Norris de bal. Banu speelt de bal door. Ələkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Szilágyi rent richting de bal. Szilágyi schiet op doel. Bobola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dobroděj is nu in balbezit. Dobroděj geeft een hoge lob. Casagrande kopt de bal weg. Naundorf rent richting de bal. Naundorf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szilágyi is nu in balbezit. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta speelt de bal door. Buleatã geeft een hoge lob. Banu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Comodoro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Káposzta probeert de bal met de borst te controleren. Káposzta passt de bal in één keer door. Szilágyi rent richting de bal. Szilágyi draait met de bal, schiet en ... Bobola bokst de bal weg.

44e minuut.
Buleatã geeft de bal voor. Ivešić is nu in balbezit. Szilágyi begaat een overtreding. Szilágyi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliumana Fenikso 41%, 1.FC Skorpios 59%.
Aliumana Fenikso - 1.FC Skorpios 2:0

46e minuut.
Banariuc probeert naar een medespeler te passen. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonov geeft een lange en hoge pass. Szilágyi rent richting de bal. Szilágyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Casagrande kopt de bal weg. Leonov geeft de bal voor. Banu kopt de bal weg. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta haalt uit met een fantastische trap. Bobola bokst de bal weg. Szilágyi is nu in balbezit. Szilágyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - 1.FC Skorpios 3:0

54e minuut.
Ivešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamou verovert de bal door een tackle van achteren. Adamou passt de bal zonder na te denken. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta draait met de bal, schiet en ... Bobola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Norris met een sublieme pass. Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banu passt de bal in één keer door. Szilágyi rent richting de bal. Szilágyi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - 1.FC Skorpios 4:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doglia komt het veld opgelopen. Sanchez komt het veld opgelopen. Roldi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Káposzta probeert de bal met de borst te controleren. Ələkbərov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Káposzta raakt geblesseerd tijdens het duel. Roldi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bobola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - 1.FC Skorpios 5:0

77e minuut.
Norris passt de bal met de wreef. Roldi rent richting de bal. Roldi passt de bal zonder na te denken. Káposzta rent richting de bal. Káposzta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Dobroděj geeft een hoge lob. Pacan kopt de bal weg. Tebeşirci is nu in balbezit. Tebeşirci geeft een hoge lob. Naundorf krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - 1.FC Skorpios 5:1

83e minuut.
Becser geeft de bal voor. Daar is Fetiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldi verovert de bal door een tackle van achteren. Roldi passt de bal in één keer door. Szilágyi is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliumana Fenikso 34%, 1.FC Skorpios 66%.
Aliumana Fenikso - 1.FC Skorpios 5:1