Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.08
  • Stadion: Montesardo Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5307
Montesardo Pri-Pri
4132 torneo Tactiek luca 343
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 53
formidable Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Grabowski rent richting de bal. Grabowski passt de bal met de wreef. Motzo rent richting de bal. Motzo haalt uit met een fantastische trap. Break Point probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montesardo - Pri-Pri 1:0

11e minuut.
Simashko onderschept slim de pass. Balewski rent richting de bal. Simashko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simashko krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Wałęsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz is nu in balbezit. Wałęsa verovert de bal door een tackle van achteren. Wałęsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Montesardo - Pri-Pri 1:1

16e minuut.
Nolis geeft een hoge lob. Inworp. Radini met de inworp. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz haalt uit met een fantastische trap. Cerna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Radini zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Radini naar de kleedkamers voor een vroege douche. Grabowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Grabowski kan niet meer verder spelen. Buscan komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Buscan is nu in balbezit. Romeo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buscan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Buscan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Pasquadibisceglie speelt de bal door. Barbon is nu in balbezit. Barbon met een sublieme pass. Simashko rent richting de bal. Simashko haalt uit met een fantastische trap. Cerna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pasquadibisceglie verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquadibisceglie geeft een lange en hoge pass. Tallote kopt de bal weg. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap. Paulson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Wałęsa passt de bal in één keer door. Barbon met een sublieme pass. Balewski rent richting de bal. Simashko onderschept slim de pass. Simashko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bok passt de bal met de wreef. Pasquadibisceglie geeft een hoge lob. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nolis geeft een hoge lob. Wałęsa speelt de bal door. Daar is Balewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simashko is nu in balbezit. Simashko draait met de bal, schiet en ... Cerna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montesardo - Pri-Pri 1:2

42e minuut.
Simashko is nu in balbezit. Simashko passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Balewski de bal onder controle te krijgen. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montesardo 55%, Pri-Pri 45%.
Montesardo - Pri-Pri 1:2

55e minuut.
Barbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbon probeert naar een medespeler te passen. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Tallote passt de bal in één keer door. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski passt de bal met de wreef. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo schiet op doel. Paulson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Romeo Moreno geeft een lange en hoge pass. Wałęsa is nu in balbezit. Nolis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nolis krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Tallote passt de bal met de wreef. Daar is Bok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bok passt de bal met de wreef. Motzo heeft problemen om de bal te vangen. Motzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montesardo 45%, Pri-Pri 55%.
Montesardo - Pri-Pri 1:2