Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herta Vernello ASD piacenza sokker
4-3-3 Tactiek DCC5
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 51.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Dimitrie is nu in balbezit. Voinescu met een sublieme pass. De Meza rent richting de bal. De Meza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - piacenza sokker 1:0

16e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech met een sublieme pass. Engel rent richting de bal. Engel schiet op doel. Vagué maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - piacenza sokker 2:0

18e minuut.
Voinescu passt de bal met de wreef. Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Meza. De Meza krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu geeft de bal voor. Kłak kopt de bal weg. Villa Sánchez is nu in balbezit. Villa Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pavich kan de bal niet met de borst controleren. Piech is nu in balbezit. Piech passt de bal zonder na te denken. Engel rent richting de bal. Engel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vagué trapt de bal weg van het doel. Dimitrie kopt de bal weg. Villa Sánchez rent richting de bal. Villa Sánchez draait met de bal, schiet en ... Jerlicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Adams heeft problemen om de bal te vangen. Kłak is nu in balbezit. Zora is nu in balbezit. Kłak onderschept slim de pass. Kłak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Piech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mastromarino komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Koprivarov passt de bal met de wreef. Dimitrie geeft de bal voor. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel onderschept slim de pass. Engel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 54%, piacenza sokker 46%.
Herta Vernello ASD - piacenza sokker 2:0

52e minuut.
Mastromarino probeert naar een medespeler te passen. Calderoni heeft problemen om de bal te vangen. Engel rent richting de bal. Engel draait met de bal, schiet en ... Vagué probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Vernello ASD - piacenza sokker 3:0

55e minuut.
Perebinha heeft problemen om de bal te vangen. Koprivarov rent richting de bal. Koprivarov passt de bal met de wreef. De Meza is nu in balbezit. De Meza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Impoco met een sublieme pass. Nardoni heeft problemen om de bal te vangen. Nardoni probeert naar een medespeler te passen. Perebinha rent richting de bal. Perebinha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Douglas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Koprivarov passt de bal in één keer door. De Meza rent richting de bal. De Meza passt de bal zonder na te denken. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Jõgi de bal. Jõgi passt de bal zonder na te denken. Pavich probeert naar een medespeler te passen. Kłak rent richting de bal. Kłak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naumović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Vernello ASD 46%, piacenza sokker 54%.
Herta Vernello ASD - piacenza sokker 3:0