Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nurapolis cbs milan
352 Tactiek 433
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.9 gemiddelde waardering 44.4
average Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Limonada geeft een lange en hoge pass. Silveirinha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Limonada de bal. Yankvtray bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankvtray draait met de bal, schiet en ... Mantegazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:1

6e minuut.
Torres Martinez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Limonada de bal. Manavoğlu probeert naar een medespeler te passen. Grulski rent richting de bal. Grulski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:2

7e minuut.
Galhardo is nu in balbezit. Galhardo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lamanna de bal. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:3

14e minuut.
Silveirinha passt de bal in één keer door. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez passt de bal met de wreef. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Torres Martinez kopt de bal weg. Manavoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Lamanna rent richting de bal. Manavoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Manavoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Crea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anasiak met de inworp. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mantegazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:4

36e minuut.
Grulski passt de bal in één keer door. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu passt de bal in één keer door. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nurapolis 66%, cbs milan 34%.
Nurapolis - cbs milan 0:4

46e minuut.
Bochdalek probeert naar een medespeler te passen. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski passt de bal met de wreef. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. Mantegazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Klungelig pakt Kasiński de bal. Grulski is nu in balbezit. Grulski speelt de bal door. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dumitrescu geeft de bal voor. Yankvtray kopt de bal weg. Grulski rent richting de bal. Grulski geeft de bal voor. Manavoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bochdalek is nu in balbezit. Bochdalek passt de bal met de wreef. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap. Crea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yankvtray geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal. Mantegazza probeert wanhopig de bal te grijpen. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:5

55e minuut.
Anasiak passt de bal in één keer door. Torres Martinez rent richting de bal. Ślifirczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślifirczyk krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Grulski rent richting de bal. Grulski passt de bal zonder na te denken. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap. Mantegazza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:6

60e minuut.
Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaddio begaat een overtreding. Anasiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Anasiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crea probeert de bal met de borst te controleren. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu schiet op doel. Mantegazza bokst de bal weg. Limonada geeft een lange en hoge pass. Grulski rent richting de bal. Grulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:7

66e minuut.
Yankvtray met een snelle inworp. Grulski geeft een hoge lob. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez schiet op doel. Klungelig pakt Crea de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:8

68e minuut.
Anasiak speelt de bal door. Bochdalek speelt de bal door. Klungelig pakt Dumitrescu de bal. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Manavoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Mantegazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:9

72e minuut.
Lamanna met de inworp. Bochdalek controleert de bal met de borst. Bochdalek passt de bal zonder na te denken. Daar is Manavoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... Mantegazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Grulski rent richting de bal. Manavoğlu rent richting de bal. Grulski rent richting de bal. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Torres Martinez probeert de bal aan de voet te houden. Crea is nu in balbezit. Manavoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Manavoğlu schiet op doel. Mantegazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:10

78e minuut.
Grulski is nu in balbezit. Manavoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crea. Crea krijgt een gele kaart. Manavoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bochdalek komt bij de bal en schiet. Mantegazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Manavoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lamanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak onderschept slim de pass. Anasiak passt de bal met de wreef. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:11

83e minuut.
Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez met een sublieme pass. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nurapolis - cbs milan 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nurapolis 62%, cbs milan 38%.
Nurapolis - cbs milan 0:12