Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Conca A.C.POKER
532mio Tactiek R.Baggio
62% Balbezit 38%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 47.2
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Righetto onderschept slim de pass. Cardone onderschept slim de pass. Cardone passt de bal zonder na te denken. Galizia is nu in balbezit. Galizia draait met de bal, schiet en ... Tur bokst de bal weg.

14e minuut.
Perez met een sublieme pass. Rolgi is nu in balbezit. Rolgi geeft een lange en hoge pass. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos schiet op doel. Manzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Inworp. Verhulst met de inworp. Lovadina geeft de bal voor. Giorgini maakt een snoekduik en kopt de bal. Tur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Conca - A.C.POKER 0:1

23e minuut.
Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski geeft een lange en hoge pass. Benzone rent richting de bal. Benzone geeft een lange en hoge pass. Giorgini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żerkowski is nu in balbezit. Giorgini onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón geeft een hoge lob. de Condé bereikt de bal nog maar net als eerste. de Condé draait met de bal, schiet en ... Cardone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Conca - A.C.POKER 1:1

41e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón passt de bal met de wreef. Otero is nu in balbezit. Otero geeft de bal voor. de Condé springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Conca 38%, A.C.POKER 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Conca - A.C.POKER 1:1

46e minuut.
Di Menna komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Righetto speelt de bal door. Di Menna is nu in balbezit. Di Menna passt de bal zonder na te denken. Giorgini rent richting de bal. Giorgini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Di Menna bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero passt de bal in één keer door. de Condé rent richting de bal. de Condé haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Conca - A.C.POKER 2:1

58e minuut.
Morig speelt de bal door. Di Menna is nu in balbezit. Di Menna geeft een lange en hoge pass. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini haalt uit met een fantastische trap. Tur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón speelt de bal door. Tyfos rent richting de bal. Tyfos schiet op doel. Manzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Jacquet passt de bal zonder na te denken. Rolgi speelt de bal door. Klungelig pakt Tyfos de bal. Tyfos schiet op doel. Manzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Conca - A.C.POKER 3:1

62e minuut.
Adasme komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Otero geeft de bal voor. Wlisłocki heeft problemen om de bal te vangen. de Condé rent richting de bal. de Condé schiet op doel. Cardone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Perez geeft de bal voor. Rolgi rent richting de bal. Rolgi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giorgini de bal. Giorgini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Doeltrap. Kuleczka komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Perez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tyfos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardone is nu in balbezit. Tyfos onderschept slim de pass. Tyfos haalt uit met een fantastische trap. Manzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Otero met een snelle inworp. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet geeft de bal voor. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Adasme verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Di Menna met de inworp. Lovadina geeft een hoge lob. Giorgini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Inworp. Massaro met een snelle inworp. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki geeft een hoge lob. Giorgini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Conca - A.C.POKER 3:2

86e minuut.
Rolgi passt de bal zonder na te denken. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki onderschept slim de pass. Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfos draait met de bal, schiet en ... Manzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Massaro kopt de bal weg. Di Menna geeft een hoge lob. Galizia kopt de bal weg. Giorgini rent richting de bal. Giorgini haalt uit met een fantastische trap. Tur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Conca - A.C.POKER 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Conca 44%, A.C.POKER 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Conca - A.C.POKER 3:3