Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montesardo U. S. Portanuova 1948
4132 torneo Tactiek Mistic2
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
55.3 gemiddelde waardering 64.4
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Magić rent richting de bal. Magić geeft een hoge lob. Korzeniewski probeert de bal aan de voet te houden. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Cerna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Vicente Júnior onderschept slim de pass. Vicente Júnior geeft de bal voor. Duraj kopt de bal weg. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Cerna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Tağızadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Tağızadə met een sublieme pass. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu schiet op doel. Cerna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Tağızadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Tağızadə passt de bal met de wreef. Dumitraşcu-Popescu probeert naar een medespeler te passen. Duraj is nu in balbezit. Duraj schiet op doel. Cerna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Tağızadə met een sublieme pass. Crivăţ is nu in balbezit. Motzo onderschept slim de pass. Motzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montesardo - U. S. Portanuova 1948 1:0

19e minuut.
Tağızadə speelt de bal door. Daar is Lesana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesana met een sublieme pass. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj draait met de bal, schiet en ... Cerna bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dumitraşcu-Popescu zal de hoekschop nemen. Duraj krijgt zijn hoofd ertegen. Cerna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Montesardo - U. S. Portanuova 1948 1:1

23e minuut.
Klungelig pakt Duraj de bal. Balewski verovert de bal door een tackle van achteren. Balewski geeft de bal voor. Motzo heeft problemen om de bal te vangen. Motzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Duraj rent richting de bal. Balewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duraj raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrinescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Montesardo - U. S. Portanuova 1948 1:2

34e minuut.
Tağızadə passt de bal zonder na te denken. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu passt de bal met de wreef. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Cerna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lesana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesana geeft een lange en hoge pass. Dobrinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cerna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montesardo - U. S. Portanuova 1948 1:3

38e minuut.
Nolis verovert de bal door een tackle van achteren. Lesana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesana speelt de bal door. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraj haalt uit met een fantastische trap. Cerna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Klungelig pakt Lesana de bal. Lesana passt de bal in één keer door. Duraj rent richting de bal. Duraj draait met de bal, schiet en ... Cerna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montesardo - U. S. Portanuova 1948 1:4

44e minuut.
Vicente Júnior geeft de bal voor. Daar is Balewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montesardo - U. S. Portanuova 1948 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montesardo 59%, U. S. Portanuova 1948 41%.
Montesardo - U. S. Portanuova 1948 1:5

46e minuut.
Randazzo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magić krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski passt de bal met de wreef. Motzo rent richting de bal. Motzo schiet op doel. Randazzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montesardo - U. S. Portanuova 1948 2:5

54e minuut.
Tağızadə passt de bal in één keer door. Lesana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesana passt de bal zonder na te denken. Daar is Duraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duraj schiet op doel. Cerna bokst de bal weg.

55e minuut.
Nolis geeft een hoge lob. Hennessey rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu begaat een overtreding. Dumitraşcu-Popescu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Buitenspel voor Duraj. Goede buitenspelval van de verdediging. Tarabella komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bok rent richting de bal. Tarabella verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabella geeft een lange en hoge pass. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob. Duraj rent richting de bal. Duraj draait met de bal, schiet en ... Cerna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montesardo - U. S. Portanuova 1948 2:6

85e minuut.
Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu passt de bal in één keer door. Daar is Duraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duraj geeft een hoge lob. Paal!

87e minuut.
Tağızadə verovert de bal door een tackle van achteren. Tağızadə probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dumitraşcu-Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob. Duraj bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montesardo 55%, U. S. Portanuova 1948 45%.
Montesardo - U. S. Portanuova 1948 2:6