Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliumana Fenikso Nurapolis
Il Modellino Tactiek 352
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 30.3
very good Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen average


5e minuut.
Biggiogero met een sublieme pass. Roldi probeert de bal aan de voet te houden. Trucchi is nu in balbezit. Herbella rent richting de bal. Herbella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Nurapolis 1:0

7e minuut.
Lamanna is nu in balbezit. Herbella verovert de bal door een tackle van achteren. Roldi rent richting de bal. Roldi passt de bal in één keer door. Trucchi is nu in balbezit. Fenech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Ślifirczyk de bal onder controle te krijgen. Biggiogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldi met een sublieme pass. Herbella heeft problemen om de bal te vangen. Herbella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Lamanna de bal. Biggiogero geeft een lange en hoge pass. Trucchi kopt de bal weg. Daar is Herbella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbella schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Daar is Demarchis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldi passt de bal in één keer door. Demarchis rent richting de bal. Demarchis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mascini passt de bal in één keer door. Avallone rent richting de bal. Avallone speelt de bal door. Herbella bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Nurapolis 2:0

31e minuut.
Ramagli trapt de bal weg van het doel. Roldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldi passt de bal met de wreef. Herbella is nu in balbezit. Herbella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ślifirczyk trapt de bal weg. Avallone probeert naar een medespeler te passen. Roldi met een sublieme pass. Trucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trucchi schiet op doel. Fenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Trucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Roldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldi passt de bal in één keer door. Herbella heeft problemen om de bal te vangen. Herbella draait met de bal, schiet en ... Fenech bokst de bal weg.

43e minuut.
Herbella rent richting de bal. Trucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trucchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herbella kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Nurapolis 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliumana Fenikso 32%, Nurapolis 68%.
Aliumana Fenikso - Nurapolis 3:0

46e minuut.
Korteschiel komt het veld opgelopen. Carbonara komt het veld opgelopen. Ghirardello komt het veld opgelopen. Cofeno komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Ghirardello de bal. Ghirardello verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaddio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galhardo rent richting de bal. Galhardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Avallone geeft een lange en hoge pass. Crea kopt de bal weg. Ślifirczyk heeft problemen om de bal te vangen. Korteschiel rent richting de bal. Korteschiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Carbonara rent richting de bal. Roldi is nu in balbezit. Roldi probeert naar een medespeler te passen. Korteschiel is nu in balbezit. Korteschiel draait met de bal, schiet en ... Fenech bokst de bal weg.

75e minuut.
Ramagli geeft een hoge lob. Szilágyi komt het veld opgelopen. Lamanna met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Roldi speelt de bal door. Trucchi is nu in balbezit. Szilágyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilágyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trucchi is nu in balbezit. Szilágyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilágyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliumana Fenikso - Nurapolis 4:0

77e minuut.
Pancera speelt de bal door. Galhardo heeft problemen om de bal te vangen. Szilágyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilágyi schiet op doel. Fenech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft een hoge lob. Trucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilágyi is nu in balbezit. Szilágyi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Lamanna rent richting de bal. Carbonara onderschept slim de pass. Bonaddio bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldi verovert de bal door een tackle van achteren. Roldi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Fenech bokst de bal weg.

85e minuut.
Mascini geeft een lange en hoge pass. Kasiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mascini. Mascini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliumana Fenikso 32%, Nurapolis 68%.
Aliumana Fenikso - Nurapolis 4:0