Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colata Pisana Funky Boys
Ora basta Tactiek ISABELL
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.6 gemiddelde waardering 65
solid Schieten excellent
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


13e minuut.
Pérez Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Taboada geeft een hoge lob. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ... Elsonas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matysek met de inworp. Pérez Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Taboada geeft een lange en hoge pass. Maisila krijgt zijn hoofd ertegen. Elsonas bokst de bal weg.

17e minuut.
Sammartano passt de bal met de wreef. Weiwei rent richting de bal. da Silva probeert naar een medespeler te passen. Maisila rent richting de bal. Maisila draait met de bal, schiet en ... Elsonas bokst de bal weg.

21e minuut.
Ötmez geeft de bal voor. Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva onderschept slim de pass. da Silva geeft een hoge lob. Maisila springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Maisila kopt de bal weg. Parmas met een sublieme pass. Stoch geeft een lange en hoge pass. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel. Elsonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ötmez is nu in balbezit. Maisila onderschept slim de pass. Maisila probeert naar een medespeler te passen. Pérez Taboada is nu in balbezit. Pérez Taboada haalt uit met een fantastische trap. Elsonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maisila springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - Funky Boys 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colata Pisana 56%, Funky Boys 44%.
Colata Pisana - Funky Boys 0:1

48e minuut.
Weiwei is nu in balbezit. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiwei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weiwei krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Sammartano de bal. Stoch is nu in balbezit. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - Funky Boys 0:2

79e minuut.
Thorbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Thorbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Weiwei rent richting de bal. Weiwei haalt uit met een fantastische trap. Metsävainio probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Talavi onderschept slim de pass. Matysek onderschept slim de pass. Matysek geeft een hoge lob. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colata Pisana 48%, Funky Boys 52%.
Colata Pisana - Funky Boys 0:2